Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pista esportiva de Can Mir comptarà amb una coberta L’equip de govern portarà el projecte al ple municipal del mes de febrer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La pista esportiva de Can Mir comptarà amb una coberta

L’equip de govern portarà el projecte al ple municipal del mes de febrer

Moment de la visita (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Moment de la visita (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’equip de govern ha presentat aquest dilluns el projecte de cobertura de la pista de la zona esportiva de Can Mir. Aquesta iniciativa inclou la pavimentació i el repintat de la pista de futbol i i l’adequació del talús lateral per a la futura construcció de graderies.

Aquest projecte dona sortida a una petició veïnal, sobretot per les persones que fan ús d’aquestes instal·lacions. Amb aquesta construcció, es permetrà l’ús de l’equipament sense patir les inclemències meteorològiques.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha presentat el projecte aquest dilluns. Martínez ha descrit les intencions de la iniciativa: "El nostre objectiu i compromís és mantenir aquestes instal·lacions i posar-les al dia perquè les persones que en fa ús ho puguin amb més comoditat i en gaudeixin més".

El Club Escola Esportiva Can Mir és l’entitat usuària d’aquest equipament. Es tracta d’una associació que desenvolupa una tasca d’integració social i cooperació internacional que va més enllà de la pràctica esportiva.

El portaveu d’En Comú Podem i regidor de govern, Andrés Medrano Muñoz, ha acompanyat l’alcaldessa en aquesta presentació. Medrano ha posat de relleu el tret diferencial de l’entitat que gestiona aquestes instal·lacions: "L’Escola de Futbol de Can Mir no és només un club. Fa una tasca fonamental. És un referent social i de cooperació internacional per això creiem que cal refermar l’aposta per aquest espai que esdevingui referència social al barri".

Las intervenció disposa d’un pressupost de 543.000 euros.

Objectius de Desenvolupament sostenible