Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Pere Burés portarà la música a les xarxes socials amb motiu de Santa Cecília L’escola municipal de música proposa dos espectacles en línia el 20 de novembre per celebrar la patrona dels músics https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Pere Burés portarà la música a les xarxes socials amb motiu de Santa Cecília

L’escola municipal de música proposa dos espectacles en línia el 20 de novembre per celebrar la patrona dels músics

Cartell del concert obert a tothom (foto: Ajuntament de Rubí).
Cartell del concert obert a tothom (foto: Ajuntament de Rubí)

L’escola municipal de música Pere Burés prepara dos espectacles en línia amb motiu de Santa Cecília, la patrona dels músics. Totes dues propostes tenen l’objectiu de portar la celebració a la ciutadania, respectant les restriccions sanitàries per prevenir els contagis de Covid-19.

El primer espectacle es dirigeix exclusivament a les escoles de Rubí. La Pere Burés promou la transmissió de l’obra Contes de la Mediterrània interpretada pel professorat de l’escola de música en col·laboració amb la companyia L’estenedor teatre. Contes de la Mediterrània té una durada aproximada entre 30 i 40 minuts i l’alumnat el podrà seguir divendres 20 de novembre a les 11 h en una emissió dirigida únicament als centres de primària de la ciutat.  La proposta inclou música en directe i titelles i està recomanada per l’alumnat des de P3 fins a 6è.

Aquell mateix dia a les 18:30 h, en obert per a tota la ciutadania, el professorat de l’escola oferirà un concert de música de diferents estils via streaming a través del canal de You Tube de l’Ajuntament de Rubí.

El projecte pedagògic de l’escola municipal de música, que aviat celebrarà el seu quarantè aniversari, recull la idea que la cultura i l’exercici de la música són eines per desenvolupar valors com l’empatia, el pensament crític i la col·laboració entre persones. Les propostes per celebrar Santa Cecília responen a aquest ideari. El centre s’ha adaptat a les restriccions per minimitzar el risc de contagis de Covid-19 i continua al servei de la ciutadania oferint classes en línia.