Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a Rubí és del 45,95% a les 18 h, 11 punts menys que a l’anterior convocatòria Els col·legis electorals tancaran a les 20 h, moment en què es coneixerà la dada definitiva de participació i s’iniciarà l’escrutini de vots https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació a Rubí és del 45,95% a les 18 h, 11 punts menys que a l’anterior convocatòria

Els col·legis electorals tancaran a les 20 h, moment en què es coneixerà la dada definitiva de participació i s’iniciarà l’escrutini de vots

La participació està sent inferior a la del desembre.
La participació està sent inferior a la del desembre

A les 18 h, un total de 24.733 rubinencs i rubinenques havien votat a les eleccions generals. Aquesta participació representa un 45,95% del cens, un percentatge molt inferior al registrat durant els comicis del desembre, quan la participació va ser del 56,83% a la mateixa hora. En aquesta jornada electoral, 53.822 rubinencs i rubinenques estan cridats a escollir la composició del Congrés dels Diputats i del Senat.

Les 83 meses electorals, situades a 27 col·legis de Rubí, s’han obert puntuals a les 9 h. La jornada està transcorrent amb total normalitat, sense incidències remarcables.

El detall de participació per meses, seccions i districtes es pot consultar i descarregar a www.rubi.cat/eleccions. En aquest mateix apartat, a partir de les 20 h, es donaran a conèixer les dades definitives de participació i l’evolució de l’escrutini de vots. La jornada també es podrà seguir través de l’app per a dispositius mòbils Rubí Eleccions, que enguany incorpora com a novetats els avanços de participació, la possibilitat de compartir gràfiques i continguts, així com una secció de notícies sobre els comicis.