Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a les eleccions municipals és del 45,83% a les 18 h L’afluència a les urnes supera en més de set punts la registrada a les municipals de 2015 però està per sota del percentatge de participació de les generals a la mateixa hora https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació a les eleccions municipals és del 45,83% a les 18 h

L’afluència a les urnes supera en més de set punts la registrada a les municipals de 2015 però està per sota del percentatge de participació de les generals a la mateixa hora

Prop de la meitat dels rubinencs i rubinenques ja han exercit el seu dret a vot (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Prop de la meitat dels rubinencs i rubinenques ja han exercit el seu dret a vot (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

A les 18 h, un total de 25.305 rubinencs i rubinenques havien votat a les eleccions municipals. Aquesta participació equival a un 45,83% del cens, un percentatge que supera en més de set punts el registrat el 2015, quan la participació va ser del 38,09% a la mateixa hora. Pel que fa als comicis europeus, els vots emesos a dues hores de tancar els col·legis electorals representen un 45,25% del cens, percentatge que se situa gairebé 15 punts per sobre de la participació registrada el 2014 a les 18 h (30,68%).

En aquesta jornada electoral, 55.250 veïns i veïnes tenen dret a vot a les municipals, mentre que 55.165 poden escollir les persones que integraran el Parlament Europeu.

El detall de participació per meses, seccions i districtes es pot consultar i descarregar a www.rubi.cat/eleccions. En aquest mateix apartat, a partir de les 20 h, es donaran a conèixer les dades definitives de participació i l’evolució de l’escrutini de vots.