Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a les 14 h se situa a Rubí en el 35,35%, gairebé el mateix percentatge que a les generals de 2011 La jornada electoral s’està desenvolupant amb total normalitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació a les 14 h se situa a Rubí en el 35,35%, gairebé el mateix percentatge que a les generals de 2011

La jornada electoral s’està desenvolupant amb total normalitat

Els col·legis electorals han obert puntuals a les 9 h.
Els col·legis electorals han obert puntuals a les 9 h

Un total de 18.979 rubinencs i rubinenques han exercit el seu dret a vot fins a les 14 h d’aquest diumenge, dia de celebració de les eleccions generals. Això significa que la participació s’ha situat en el 35,35% del cens, un percentatge similar als dels comicis del 2011, quan la participació va ser del 35,51% a la mateixa hora. Per a aquestes eleccions 53.690 rubinencs i rubinenques poden escollir la nova composició del Senat i el Congrés dels Diputats.

Les 83 meses electorals, situades a 27 col·legis de Rubí, s’han obert puntuals a les 9 h. La jornada està sent molt tranquil·la i no s’ha detectat cap incidència.

El detall de participació per meses, seccions i districtes es pot consultar i descarregar a www.rubi.cat/eleccions. El desenvolupament de la jornada electoral es pot seguir a través de l’apartat d’eleccions del web municipal, on es donaran a conèixer les dades dels propers avenços, a les 18 h i al tancament dels col·legis, a les 20 h, a més del seguiment a l’instant de l’escrutini.