Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La millora de l’espai urbà torna a ser una de les demandes més freqüents en el marc d’Alcaldia als barris Ana María Martínez ha visitat aquests dies la Plana de Can Bertran, el Mercat, la Zona Progrés, Rubí 2000 i el Sector Z https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La millora de l’espai urbà torna a ser una de les demandes més freqüents en el marc d’Alcaldia als barris

Ana María Martínez ha visitat aquests dies la Plana de Can Bertran, el Mercat, la Zona Progrés, Rubí 2000 i el Sector Z

En el marc d’Alcaldia als barris, Ana María Martínez s’ha reunit amb alumnes de l’Institut L’Estatut (foto: Localpres).
En el marc d’Alcaldia als barris, Ana María Martínez s’ha reunit amb alumnes de l’Institut L’Estatut (foto: Localpres)

La Plana de Can Bertran, el Mercat, la Zona Progrés, Rubí 2000 i el Sector Z han estat les zones que Ana María Martínez ha visitat els darrers tres dies en el marc del projecte Alcaldia als barris. Amb aquesta iniciativa el consistori vol apropar l’administració als rubinencs per conèixer de primera mà les seves necessitats i inquietuds i treballar, conjuntament, per la millora dels diferents barris.

Durant aquesta nova estada als barris, l’alcaldessa ha visitat diverses escoles, ha passejat pels diferents barris acompanyada per dirigents veïnals, s’ha reunit amb rubinencs que havien sol·licitat cita prèvia i s’ha entrevistat amb diverses entitats. L’objectiu ha estat escoltar les demandes i suggeriments de la ciutadania i treballar plegats pel bon funcionament de la ciutat.

Durant l’última jornada d’Alcaldia als barris, Martínez s’ha desplaçat fins els barris del Mercat i el Sector Z. La majoria de demandes i suggeriments que ha formulat la ciutadania, com en d’altres zones de la ciutat, han fet referència al manteniment de l’espai urbà. “En aquesta zona del Mercat i del Progrés hem compartit amb els veïns la necessitat d’arranjar i dignificar diversos carrers que, per sort, hem pogut respondre de manera gairebé immediata, perquè responen a plans d’inversió que ja s’havien previst”, ha explicat l’alcaldessa. És el cas del c. Cal Gerrer, d’un tram del c. Cervantes, del c. Magallanes o del c. Bartrina, entre d’altres, unes obres que és previst iniciar el primer trimestre de l’any vinent. “Són demandes importants perquè es tracta d’una zona on tant les voreres com el paviment necessiten una reparació. I en aquest sentit els veïns i veïnes han plantejat aquesta necessitat com a demanda al projecte Alcaldia als barris”.

L’alcaldessa també s’ha entrevistat amb la direcció de diversos centres educatius d’aquest barri. Un d’ells ha estat l’Escola Bressol Municipal La Bruna, on els pares i mares dels alumnes estaven fent els guarniments de Nadal. “És d’admirar la implicació que hi ha en aquest centre per part de tota la comunitat educativa. També hem pogut visitar una escola bressol privada, on hem recollit una demanda més vinculada amb el treball d’acompanyament que es pot fer des de l’Ajuntament en relació a la difusió de la seva oferta”.

Alcaldia als barris també ha visitat el Mercat Municipal. “Estem contents perquè estem complint el calendari de totes les actuacions previstes en aquest equipament [...]. A finals de l’any que ve això també serà una realitat”. L’alcaldessa també ha aprofitat l’avinentesa per demanar una mica de paciència en relació a aquestes obres: “Per millorar la ciutat de vegades necessitem patir algunes molèsties. Les obres comporten certs inconvenients. Hem de ser pacients i entendre que això es fa per aconseguir una millora”. Després de passejar pel Mercat i de parlar amb alguns dels paradistes, Martínez ha percebut satisfacció entre els botiguers. “Pensem que aquest projecte beneficiarà a tothom, tant al Mercat, que per nosaltres és un element clau en la dinamització comercial i del barri, com a la resta de la ciutat, ja que aquesta instal·lació ofereix productes de qualitat”.  

La propera visita d’Alcaldia als barris tindrà lloc a finals de gener a Ca n’Alzamora, Can Vallhonrat, el 25 de Setembre i Les Torres. 

Imatges relacionades

El Mercat ha estat un altre dels equipaments que ha comptat amb la visita de l'alcaldessa (foto: Localpres)
El Mercat ha estat un altre dels equipaments que ha comptat amb la visita de l'alcaldessa (foto: Localpres)