Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Rubí condemna l’agressió a tres noies al metro de Barcelona Tots els representants de les forces polítiques amb presència al Ple municipal han expressat el seu suport a les joves agredides https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Rubí condemna l’agressió a tres noies al metro de Barcelona

Tots els representants de les forces polítiques amb presència al Ple municipal han expressat el seu suport a les joves agredides

Les noies han presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Rubí.
Les noies han presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Rubí

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Rubí ha condemnat l’agressió que el passat divendres van patir tres noies, una d’elles rubinenca, quan viatjaven en metro a Barcelona. Les joves, una de les quals portava un mocador al cap, van ser increpades, insultades i agredides per una dona en un vagó que circulava per la línia 3.

Segons les tres noies, que han presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la ciutat, dos individus més es van afegir a l’agressió, davant el “silenci” i la “passivitat” de la resta de viatgers. Només un altre passatger, segons han manifestat les joves, les va ajudar.

La Junta de Portaveus ha lamentat aquests fets i trasllada tot el seu suport a les noies agredides. Els representants de totes les formacions polítiques amb presència al Ple municipal s’ha sumat a la demanda de les tres joves de treballar per aconseguir una societat basada en el respecte, la tolerància i la convivència.