Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Portaveus acorda la creació d’una Taula de seguiment d’espai públic i mobilitat Des d’aquest nou òrgan, que comptarà amb la participació de tots els grups municipals, es farà seguiment de les obres en marxa i s’informarà de tots els temes relatius a espai públic i mobilitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Junta de Portaveus acorda la creació d’una Taula de seguiment d’espai públic i mobilitat

Des d’aquest nou òrgan, que comptarà amb la participació de tots els grups municipals, es farà seguiment de les obres en marxa i s’informarà de tots els temes relatius a espai públic i mobilitat

Zona de jocs a la plaça del Progrés (foto: Localpres) .
Zona de jocs a la plaça del Progrés (foto: Localpres)

La Junta de Portaveus, integrada per representants de tots els grups municipals, ha acordat aquest dimecres la creació d’una nova Taula de seguiment d’espai públic i mobilitat. La voluntat del consistori és constituir aquest espai de treball específic el proper 19 d’abril amb l’objectiu d’establir un canal de seguiment de les inversions que s’estan executant a la ciutat i d’informació i debat sobre temes relatius a l’espai públic i la mobilitat. Està previst que aquesta taula tingui una periodicitat bimensual, amb la possibilitat de convocar reunions extraordinàries de caràcter mensual.

El nou òrgan comptarà amb la participació dels portaveus de tots els grups municipals ─Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Alternativa d’Unitat Popular (AUP), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s), Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Partit Popular (PP) i Veïns per Rubí (VR)─, a banda del regidor d’Obra Pública, Juan López. Així mateix, hi prendran part la direcció tècnica de l’àrea de Serveis Territorials i els caps de les regidories d’Espai Públic i Mobilitat. Es preveu també la possibilitat que hi participin, de manera puntual, agents interessats de la ciutat ─AMPA, entitats i experts del sector, entre d’altres─.

L’acord per a la creació de la Taula de seguiment d’espai públic i mobilitat arriba després del debat polític que s’ha generat a les darreres setmanes al voltant del model de parc infantil que ha de tenir Rubí. Amb aquest nou òrgan, es vol garantir el màxim consens i transparència en la gestió de totes les inversions que afecten l’espai públic i la mobilitat de la ciutat.