Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jove promesa del jazz Eva Fernández protagonitzarà l’últim Vermut musical de la temporada al Celler El concert, d’accés gratuït, tindrà lloc aquest diumenge 31 de maig a les 12.30 h a la plaça del Celler Cooperatiu https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-jove-promesa-del-jazz-eva-fernandez-protagonitzara-l2019ultim-vermut-musical-de-la-temporada-al-celler/@@images/image/preview

La jove promesa del jazz Eva Fernández protagonitzarà l’últim Vermut musical de la temporada al Celler

El concert, d’accés gratuït, tindrà lloc aquest diumenge 31 de maig a les 12.30 h a la plaça del Celler Cooperatiu

Eva Fernández Group (foto: Juan Miguel Morales).
Eva Fernández Group (foto: Juan Miguel Morales)

Eva Fernández Group seran els encarregats de tancar la present temporada dels Vermuts musicals del Celler el proper diumenge 31 de maig a les 12.30 h. El quintet liderat per Eva Fernández, jove promesa del jazz català, oferirà a Rubí un recital gratuït de repertori molt variat i fresc.

La cantant i saxofonista s’acompanyarà de David Pastor, trompetista que va rebre el Premi Enderrock 2014 al millor solista de jazz; José Luis Guart al teclat; Miquel Àngel Cordero al contrabaix; i Toni Pagès a la bateria.

Malgrat la seva joventut, Eva Fernández acumula una llarga experiència dins l’escena jazzística. Pertanyent a la nova fornada de noves veus femenines, ha tingut possibilitat d’actuar al costat de grans figures com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Josep Traver i Carles Benavent, entre molts altres. També ha compartit diversos projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group, i ha participat a festivals de jazz com els de Barcelona, Terrassa, Porta Ferrada, Menorca, Roses, Vic i Xàbia (València).

Tot i que el concert de diumenge serà el darrer Vermut musical de la temporada, la plaça del Celler Cooperatiu seguirà acollint actuacions musicals durant el mes de juliol dins el cicle L’estiu es viu al Celler. Aquesta sèrie de concerts inclourà les actuacions de Gemma Humet, una altra de les noves veus del jazz català (4 de juliol); Anna Roig i L’Ombre de ton chien, que presentaran Un pas i 10 i un pas, la gira amb què la formació celebrarà enguany el seu desè aniversari (11 de juliol); i la banda WOM, integrada per Gemma Abrié, Clara Luna i Núria Perich (18 de juliol).