Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La iniciativa “Escenari Secret” premia la fidelitat del públic del Teatre Municipal La Sala Una cinquantena de persones han pogut gaudir aquest dissabte de tres espectacles sorpresa en el marc d’aquest programa de la Diputació de Barcelona https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La iniciativa “Escenari Secret” premia la fidelitat del públic del Teatre Municipal La Sala

Una cinquantena de persones han pogut gaudir aquest dissabte de tres espectacles sorpresa en el marc d’aquest programa de la Diputació de Barcelona

Un dels espectacles programats (foto: Localpres).
Un dels espectacles programats (foto: Localpres)

L’Oficina de Difusió Artística de Cultura de la Diputació de Barcelona ha portat aquest dissabte a Rubí el programa Escenari Secret, que té com a objectiu fidelitzar el públic dels teatres de la Xarxa d’Espais Escènics Municipals. En el marc d’aquesta iniciativa, una cinquantena de rubinencs i rubinenques han pogut gaudir de tres espectacles sorpresa a diferents emplaçaments de la ciutat.

Els espectadors d’aquesta primera edició d’Escenari Secret han estat escollits pel Servei de Cultura de l’Ajuntament entre les persones que més freqüenten el Teatre Municipal La Sala i els grups de teatre amateur. Abans de la cita, només sabien que el lloc de trobada era la plaça Figueres però no quins espectacles veurien ni en quins espais concrets.

El públic rubinenc ha tingut ocasió de gaudir de la proposta multidisciplinària On la tempesta deixà una pau intesa, creat, dirigit i intepretat per Judit Marmi, Ivan Otaola i Laia Pujol; l’obra La gloriosa conquesta del pol sud, dirigida per Santi Monreal i interpretada per Adrià Díaz; i l’actuació musical d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach, exmembres de Cheb Balowski i Las Migas. Els espectacles han tingut lloc a diferents espais de l’Ateneu Municipal i la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.

Els espectadors d’aquest dissabte han fet una gran valoració d’aquesta primera edició d’Escenari Secret a Rubí, que coincidia amb la commemoració del 25è aniversari del Teatre Municipal La Sala, i han expressat el seu desig que la iniciativa tingui continuïtat.

Les actuacions en el marc d’aquest programa són gratuïtes i, a més de funcionar com a recompensa per als espectadors més fidels, faciliten que els artistes puguin actuar amb nous formats creatius i donar cabuda a propostes difícils d'entrar en temporada.

Imatges relacionades

"Escenari secret" (foto: Localpres)
"Escenari secret" (foto: Localpres)