Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La iniciativa “A l’estiu, juga amb civisme!” arriba aquest dijous a la plaça de Neus Català i Pallejà De 17 a 20 h, infants de 3 a 14 anys podran participar en un circuit de dinàmiques lúdiques que fomenten el civisme i el respecte a l’espai públic https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La iniciativa “A l’estiu, juga amb civisme!” arriba aquest dijous a la plaça de Neus Català i Pallejà

De 17 a 20 h, infants de 3 a 14 anys podran participar en un circuit de dinàmiques lúdiques que fomenten el civisme i el respecte a l’espai públic

Una de les jornades que han tingut lloc aquest estiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Una de les jornades que han tingut lloc aquest estiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La proposta familiar A l’estiu, juga amb civisme! passarà aquest dijous 2 de setembre per la plaça de Neus Català i Pallejà, al barri de Les Torres. Es tracta d’una activitat per a infants de 3 a 14 anys que vol promoure el civisme i el respecte a l’espai públic a través de jocs tradicionals i educatius.

A l’estiu, juga amb civisme! consisteix en un circuit amb quatre dinàmiques lúdiques i un espai reservat per pintar l’Auca del Civisme. A l’hora que fomenta els valors del civisme entre la infància, també promou maneres de jugar respectuoses amb l’espai públic i la convivència entre ciutadans i ciutadanes. Les propostes lúdiques són el tradicional joc de l’oca, un joc de memòria, un joc d’habilitat i un joc de punteria amb què s'aprèn a reciclar.

Les activitats estan dinamitzades per un monitor o monitora i dues agents pel civisme, que proporcionen a les famílies i a la ciutadania que s’hi acosta informació sobre diferents qüestions relacionades amb aquesta temàtica.

L’activitat es va estrenar al juliol i té periodicitat setmanal. Es desenvolupa de 17 a 20 h, cada setmana en una plaça diferent de la ciutat. Després de la sessió d’aquest dijous, que es farà a la plaça de Neus Català i Pallejà, se’n farà una última el 9 de setembre a la plaça de la Constitució.

Per participar-hi no cal fer cap tipus d’inscripció tot i que l’aforament és limitat.