Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La formació vocal The Minstrels Quartet torna als Vermuts musicals del Pinar El concert tindrà lloc aquest diumenge 13 de desembre a les 12 h al Centre Cívic del Pinar La Cruïlla https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La formació vocal The Minstrels Quartet torna als Vermuts musicals del Pinar

El concert tindrà lloc aquest diumenge 13 de desembre a les 12 h al Centre Cívic del Pinar La Cruïlla

The Minstrels Quartet (foto: Musicat.cat).
The Minstrels Quartet (foto: Musicat.cat)

Els Vermuts musicals del Pinar es reprenen aquest diumenge 13 de novembre amb l’actuació de la formació vocal The Minstrels Quartet. El concert tindrà lloc a les 12 h a l’Espai 14/13 del Centre Cívic del Pinar La Cruïlla.

The Minstrels Quartet és un grup de veus formades a l’entorn de l’Escolania de Montserrat: Joan Baptista Sans (tenor), Xavier Gallego (tenor), Llorenç Castelló (baríton) i Germán de la Riva (baix). El seu repertori es basa, sobretot, en els espirituals negres a cappella però també en la música de barberia i els clàssics moderns.

El quartet, creat el 1997, acumula una llarga trajectòria d’actuacions arreu del país. Ara fa un any, el grup ja va protagonitzar un dels concerts dels Vermuts musicals del Pinar.

El concert d'aquest diumenge s’emmarca dins les actuacions del Servei de Ciutadania i Drets Civils de l’Ajuntament de Rubí i el Pla de Desenvolupament Comunitari del Pinar. Amb els Vermuts musicals es vol oferir una programació musical estable, multicultural i de qualitat per a tota la ciutadania, alhora que es posa en valor la dinàmica cultural del Pinar, es promou la cohesió social i s'enforteix el sentiment de pertinença dels veïns del barri. Els concerts també volen atraure al Pinar persones d’altres punts de la ciutat.