Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Font del Ferro torna a vendre els seus productes al Mercat A partir d'aquest dijous, la societat municipal que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual disposarà novament d'una parada a la plaça del Mercat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Font del Ferro torna a vendre els seus productes al Mercat

A partir d'aquest dijous, la societat municipal que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual disposarà novament d'una parada a la plaça del Mercat

El viver ja prepara la campanya especial del Dia dels Enamorats (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
El viver ja prepara la campanya especial del Dia dels Enamorats (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La societat municipal Font del Ferro reobrirà a partir d'aquest dijous, 4 de febrer, el seu punt de venda del Mercat Municipal. L'empresa dedicada a la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual recuperarà així un dels principals aparadors dels seus productes. El punt de venda del Mercat funcionarà els dijous i divendres de 8 a 13 h.

Paral·lelament, la Font del Ferro es prepara per tornar a obrir els dissabtes, de 9 a 14 h, tan bon punt s'aixequin les restriccions actuals, que prohibeixen la venda de productes no essencials durant els caps de setmana. En aquests moments, el viver situat al carrer de Mallorca només és accessible per al públic general de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h.

L'empresa municipal ja està treballant en l'habitual campanya del Dia dels Enamorats, en el marc de la qual es posaran a la venda diferents plantes i objectes d'artesania elaborats per les persones usuàries dels Serveis d'Atenció Diürna.

 

Afectacions per la Covid-19

Amb motiu de la pandèmia, l’empresa municipal va viure una profunda adaptació que li va permetre seguir oferint suport a les persones usuàries i treballadores de la finca. Durant l’estat d’alarma, els responsables de la Font del Ferro van fer un intens seguiment de totes les persones usuàries de forma telemàtica i presencialment amb cita prèvia. A més, es van impulsar vídeos orientats a mantenir els vincles entre tots els usuaris i treballadors i, en el cas concret dels Serveis d’Atenció Diürna, també es van fet algunes activitats de dinamització.

Durant el mes de juny, es va poder reactivar el Centre Especial de Treball (CET), es va posar a punt el viver i les brigades de l’empresa municipal van reprendre les tasques de manteniment a places, jardins, urbanitzacions i polígons d’activitat econòmica. Al juliol, es va recuperar la venda de planta al públic, tot i que de manera limitada, així com l'activitat presencial els Serveis d’Atenció Diürna.