Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Font del Ferro repeteix participació a la Fira Vintage de Pedralbes Treballadors del Centre Especial de Treball hi vendran plantes ornamentals i aromàtiques el proper diumenge 24 de maig https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-font-del-ferro-repeteix-participacio-a-la-fira-vintage-de-pedralbes/@@images/image/preview

La Font del Ferro repeteix participació a la Fira Vintage de Pedralbes

Treballadors del Centre Especial de Treball hi vendran plantes ornamentals i aromàtiques el proper diumenge 24 de maig

Els sacs de Babilònia de la Font del Ferro.
Els sacs de Babilònia de la Font del Ferro

La Font del Ferro participarà per tercera vegada a la Fira Vintage de Pedralbes, que tindrà lloc el proper diumenge 24 de maig de 10 a 19 h. El mercat, organitzat per l’associació de veïns d’aquest barri, s’ubicarà novament als voltants de la Casa Cantabria de Barcelona (carrer de Sor Eulàlia d’Anzizu, 45), darrere del Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

La Fira Vintage de Pedralbes posarà a l’abast dels visitants articles de moda, complements i objectes de segona mà, que compartiran espai amb una exposició de vehicles d’època i actuacions de música en directe.

Els treballadors del Centre Especial del Treball de la Font del Ferro, amb el suport dels seus educadors, hi participaran un any més venent-hi diverses plantes ornamentals i aromàtiques: begònies, margarides, geranis, gazànies i calibrachoes, entre d’altres. El viver de Rubí també hi portarà jardineres penjants i sacs de Babilònia, un producte propi que permet plantar directament l’espècie escollida, sense necessitat de test, i penjar-la a l’exterior. 

L’Associació de Veïns de Pedralbes va conèixer la Font del Ferro l’any 2011, amb motiu del 25è aniversari de la creació de l’empresa municipal. Des de llavors, l’han convidat a participar a tres edicions de la Fira Vintage i a la Fira de Nadal. Aquestes experiències han permès que persones d’altres poblacions coneguessin el producte del viver rubinenc.