Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Font del Ferro reforça la venda de plantes amb motiu de les festes nadalenques Aquest dijous i divendres, es podran adquirir varietats pròpies de l’època a la parada que té l’empresa municipal al Mercat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Font del Ferro reforça la venda de plantes amb motiu de les festes nadalenques

Aquest dijous i divendres, es podran adquirir varietats pròpies de l’època a la parada que té l’empresa municipal al Mercat

Parada de la Font del Ferro a la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Parada de la Font del Ferro a la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

Amb l’arribada de les festes nadalenques, la societat municipal Font del Ferro reforça la venda de varietats pròpies d’aquestes dates. Així, aquest dijous i divendres, l’empresa comercialitzarà a la seva parada del Mercat Municipal plantes de Nadal, arbres, ramets de la sort, eucaliptus, ciclàmens, plantes aromàtiques i de temporada. Els clients podran adquirir aquests productes de 8 a 13 h en un punt de venda que lluirà una imatge renovada i més visible.

La campanya comercial de Nadal tindrà continuïtat la setmana vinent en els següents horaris: dijous 20 de desembre, de 8 a 12 h; i divendres 21, de 8 a 13 h.

Fora d’aquestes dates, l'empresa municipal dedicada a la inserció laboral de les persones amb diversitat intel·lectual posarà a disposició dels rubinencs i rubinenques plantes nadalenques i d’altres varietats a les seves instal·lacions de Ca n’Oriol de dilluns a divendres de 9 a 14 h.