Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Font del Ferro convida els professionals del sector del viverisme i la jardineria Coincidint amb el 30è aniversari de la finca, l’empresa municipal ha organitzat per a aquest dijous i divendres unes jornades de portes obertes de caràcter professional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Font del Ferro convida els professionals del sector del viverisme i la jardineria

Coincidint amb el 30è aniversari de la finca, l’empresa municipal ha organitzat per a aquest dijous i divendres unes jornades de portes obertes de caràcter professional

La Font del Ferro, al barri de Ca n’Oriol.
La Font del Ferro, al barri de Ca n’Oriol

La Font del Ferro celebrarà aquest dijous i divendres unes jornades de portes obertes adreçades específicament a professionals del sector del viverisme i la jardineria. Amb aquesta activitat, l’empresa municipal vol diversificar la seva cartera de clients i augmentar la venda de la planta ornamental que es produeix actualment a la finca.

Més d’un centenar d’empreses del sector han estat convidades a les jornades, a banda de paisatgistes, professionals de la construcció i departaments de parcs i jardins dels ajuntaments de l’àrea metropolitana. Entre les 8 i les 17 h, els assistents podran conèixer la finca i la seva producció.

Aquestes dues jornades de portes obertes són una de les propostes programades enguany per commemorar el 30è aniversari de la Font del Ferro. Les activitats seguiran al maig amb un altre dia de visita a les instal·lacions, en aquest cas dirigit al conjunt de la ciutadania. Aquesta jornada tindrà un marcat caràcter lúdic, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca empresarial i social de la Font del Ferro.

Una empresa social
Durant les jornades de portes obertes d’aquesta setmana, els professionals podran conèixer la producció d’una empresa caracteritzada per la seva funció social, ja que treballa amb persones amb diversitat intel·lectual. En aquests moments, Font del Ferro S.L. té contractats nou homes i dones a través del seu Centre Especial de Treball, que s’encarreguen de realitzar tasques de viver. D’altra banda, 25 persones són usuàries del Servei de Teràpia Ocupacional i del Servei Ocupacional d’Inserció, i fan tasques complementàries dins la finca.

Coincidint amb la proximitat de les jornades professionals, la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, ha recordat l’aposta que ha fet l’Ajuntament per la Font del Ferro com a eix vertebrador de les polítiques d’atenció a la diversitat funcional: “Impulsarem l’àrea comercial i la marca Font del Ferro, però també reforçarem la funció social de l’empresa amb la creació de noves línies d’integració laboral, que potenciaran la contractació de noves persones”. Amb aquest objectiu, el pressupost municipal per al 2016 contempla una aportació de més de 575.000 euros per al desenvolupament del pla estratègic de la Font del Ferro.