Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira Medieval torna a Sant Jordi Parc aquest cap de setmana El regidor de comerç, Rafael Güeto, ha acompanyat l’Associació de Comerciants del barri durant la presentació de la quarta edició de la proposta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fira Medieval torna a Sant Jordi Parc aquest cap de setmana

El regidor de comerç, Rafael Güeto, ha acompanyat l’Associació de Comerciants del barri durant la presentació de la quarta edició de la proposta

El regidor Rafael Güeto amb Eva Ocaña, Gemma Boltà i Jesús Fernández de l’Associació de Comerciants de Sant Jordi Parc (foto: Localpres).
El regidor Rafael Güeto amb Eva Ocaña, Gemma Boltà i Jesús Fernández de l’Associació de Comerciants de Sant Jordi Parc (foto: Localpres)

L’Associació de Comerciants de Sant Jordi Parc, amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, organitza aquest cap de setmana la 4a edició de la seva Fira Medieval. Des de divendres a la tarda i fins diumenge, l’avinguda de Ferrer i Domingo s’omplirà de parades i activitats familiars ambientades en l’Edat Mitjana que comptaran per primer cop amb el suport de l’Associació de Veïns de Sant Jordi Parc.

L’alcaldessa Ana María Martínez donarà el tret de sortida a l’esdeveniment amb el tradicional pregó, divendres a les 19 h. La fira comptarà amb parades de comerços del barri, punts de venda d'artesania i alimentació i atraccions infantils, tant gratuïtes com de pagament, que es podran visitar a partir de les 18 h divendres i des de les 10 h dissabte i diumenge.

Durant tot el cap de setmana, els comerciants han previst exhibicions i tallers de danses, màgia, malabars, ioga i bombolles de sabó, entre d’altres. Enguany, l’oferta gastronòmica se centrarà en una taverna oberta a tothom i una rostisseria acabada d’obrir al barri.

Aquest any donem especial importància a les activitats infantils. Tindrem una fira per a tota la família on infants i adults estaran entretinguts”, explica Eva Ocaña, presidenta de l’Associació de Comerciants de Sant Jordi Parc.

De la seva banda, el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, ha posat de relleu la necessitat d’organitzar activitats com aquestes als barris de la ciutat: “Sant Jordi Parc és un barri que conjuga perfectament el perfil residencial i el comercial. És un exemple de convivència d’aquests dos sectors que fa que la ciutat sigui més amable i més agradable per viure-hi”. “Volem destacar la feina que fan els comerciants per organitzar activitats com aquesta que ajuden a fer ciutat”, ha conclòs.

El responsable polític de la regidoria de Comerç i la presidenta de l’associació de comerciants han coincidit a convidar tota la ciutadania a visitar la fira.