Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira del Joc i de l’Esport al Carrer arriba a la 17a edició plena d’activitats per a la canalla L’esdeveniment tindrà lloc el proper 13 de juny a la rambla del Ferrocarril, com en les edicions anteriors https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Fira del Joc i de l’Esport al Carrer arriba a la 17a edició plena d’activitats per a la canalla

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 13 de juny a la rambla del Ferrocarril, com en les edicions anteriors

La Fira del Joc i de l’Esport al Carrer compta amb nombroses activitats lúdiques i esportives pensades pels nens i nenes (foto: Localpres).
La Fira del Joc i de l’Esport al Carrer compta amb nombroses activitats lúdiques i esportives pensades pels nens i nenes (foto: Localpres)

La rambla del Ferrocarril acollirà el proper dissabte 13 de juny la 17a edició de la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer. Múltiples jocs, tallers i activitats esportives organitzades per una trentena d’entitats i associacions tornaran a omplir d’infants, joves i les seves famílies aquest espai de la ciutat entre les 17 h i les 21 h.

Aquesta proposta lúdica per a les famílies promou les activitats del joc i el valor de la convivència, intentant recuperar les tradicions del lleure i de l’intercanvi lúdic al carrer entre persones de diferents edats, cultures i capacitats. Com sempre, la fira comptarà amb activitats diverses relacionades amb el joc i l’esport, des de la pràctica de futbol, bàsquet o atletisme, fins a tallers de màscares, henna, papiroflèxia, trenes, mandales o ceràmica, entre moltes altres propostes.

Enguany s’han inclòs diverses novetats a la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer: s’ha organitzat una cursa de cavalls en un circuit d’aigua, un laberint, una activitat on grans i petits podran fer el seu gelat personalitzat i la proposta Titiretu, on els titelles seran els propis participants, entre d’altres.

Durant la fira també hi haurà l’Espai de bebès ─per a nadons d’entre els nou mesos i els tres anys─, un circuit d’aventura, jocs de gran format, l’Ecoxoc ─un espai d’autos de xoc creats amb materials reciclats─, l’Espai d’aventura i una batukada a càrrec d’Explosión Rítmica, entre d’altres.

El joc i l’esport, els protagonistes
La Fira del Joc i de l’Esport al Carrer suposa l’activitat de cloenda tant dels Jocs Escolars com del projecte Els Drets dels Infants i els Joves.

Un total de 1.207 esportistes han participat aquesta temporada 2014-2015 als Jocs Escolars, practicant les següents disciplines esportives: futbol 7, futbol 5, bàsquet, voleibol, handbol, hoquei línia, patinatge artístic, atletisme, taekwondo, dansa esportiva, gimnàstica artística, natació sincronitzada, jocs d’iniciació esportiva, multiesports, judo i escacs.

Per la seva banda, el Consell dels Infants de Rubí també donarà per finalitzat el curs amb la celebració de la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer. A les 19 h, els representants dels nens i nenes de la ciutat llegiran el manifest dels Drets dels infants, que han escrit els mateixos consellers.