Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major inclou diverses propostes pensades per als més petits i les seves famílies El festival Holi, el Correfoc infantil, el Cicle de Circ i Dansa Contemporanis, el Ball infantil golfo o la Baixada d’andròmines són algunes de les propostes més esperades per la canalla https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Festa Major inclou diverses propostes pensades per als més petits i les seves famílies

El festival Holi, el Correfoc infantil, el Cicle de Circ i Dansa Contemporanis, el Ball infantil golfo o la Baixada d’andròmines són algunes de les propostes més esperades per la canalla

El Correaigua és una de les propostes més refrescants pels més petits (foto: Ajuntament – Localpres).
El Correaigua és una de les propostes més refrescants pels més petits (foto: Ajuntament – Localpres)

Aquest any, les propostes familiars tornen a representar un gruix important de les activitats programades per Festa Major. I és que els nens i nenes, i per extensió les seves famílies, són un dels protagonistes d'aquesta celebració. Espectacles, tallers, actuacions musicals i activitats esportives són només algunes de les propostes pensades per als més petits.

La rambla del Ferrocarril serà novament l’espai de referència de les activitats familiars amb diverses propostes, que inclouen un espai de jocs i inflables (28, 29 i 30 de juny), una gimcana refrescant i una activitat amb bombolles de sabó gegants (29 de juny) i el Correaigua, organitzat per l’associació Les Anades d’Olla (30 de juny, amb inici a la pl. Onze de Setembre).

Un altre punt d’interès per a les famílies serà la plaça de Salvador Allende, on es muntarà un rocòdrom i una tirolina (28 i 29 de juny) i futbolins per a tothom (30 de juny).

Una de les activitats més esperades, sobretot entre el públic infantil i jove, és el Holi Dolly Rubí Festival. La quarta edició d’aquesta proposta tindrà lloc el divendres 28 a les 19 h a l’Escardívol. Les bosses de pols de colors es podran adquirir a l’Oficina d’Informació de la Festa Major de manera gratuïta a partir del 25 de juny i, el mateix dia de l’activitat, als punts de venda de l’Escardívol.

També està pensat per a un públic familiar el Cicle de Circ i Dansa Contemporanis, que inclou els espectacles Esencial, de la companyia Vaivén Circo (27 de juny), Jambo Brother (28 de juny) i Envà, de la companyia Amer i Àfrica (29 de juny).

Altres propostes interessants per a la canalla són la fira d’atraccions i d’artesania (27, 28 i 29 de juny al pàrquing del Rubí Forma), l’escape room Retorn a la Terra (28 i 29 de juny al Celler), diverses activitats esportives, la 15a Baixada d’andròmines (29 de juny al camí de Sant Muç), la Catifa de Sant Pere (29 de juny a la pl. Doctor Guardiet), el Ball infantil golfo (29 de juny a la pl. Doctor Guardiet), el Torneig d’estirada de corda (30 de juny a la pl. Pearson) i el Correfoc infantil (30 de juny a la pl. Onze de Setembre), entre d’altres.

Polseres per a infants
Aquesta Festa Major, el servei de Protecció Civil torna a posar a disposició de la ciutadania polseres identificatives per als infants amb l’objectiu de facilitar el retrobament amb els seus acompanyants en cas que es perdin. Aquests elements es podran recollir de forma gratuïta a l’Oficina d’Informació de la Festa Major a partir del 25 de juny.