Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La festa de Cap d’Any proposarà un viatge musical per diverses ciutats del món La celebració comptarà amb la millor música actual i ballable, a banda d’un servei de foodtrucks ubicat a l’exterior d’El Celler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La festa de Cap d’Any proposarà un viatge musical per diverses ciutats del món

La celebració comptarà amb la millor música actual i ballable, a banda d’un servei de foodtrucks ubicat a l’exterior d’El Celler

La festa es viurà dins i fora d’El Celler (foto: Localpres).
La festa es viurà dins i fora d’El Celler (foto: Localpres)

La festa de Cap d’Any organitzada per l’Ajuntament de Rubí durà per títol Cap d’Any al Món i estarà ambientada en diverses ciutats. A l’interior d’El Celler, DJ Rouge Soler conduirà les persones assistents en un viatge per la música més actual i ballable, mentre que a l’exterior del recinte el públic podrà gaudir d’un espai de foodtrucks amenitzat per un segon DJ. La festa es completarà amb tot un seguit de sorpreses que permetran als rubinencs i rubinenques donar la millor benvinguda al 2019.

L’activitat s’allargarà de 0.30 a 4.30 h. L’accés al recinte serà gratuït i lliure per als majors de 16 anys, que hauran de dur la seva documentació original ─DNI, NIE o carnet de conduir─ per si li fos requerida.

Amb aquesta celebració, l’Ajuntament de Rubí recupera una de les activitats més demanades per la ciutadania. L’objectiu és oferir als rubinencs i rubinenques la possibilitat de gaudir d’aquesta nit tan especial a la seva pròpia ciutat i en un lloc cèntric, sense necessitat de fer cap desplaçament en vehicle privat o transport públic. La proposta complementa una extensa programació de Nadal i Reis integrada per prop de 200 activitats, organitzades per diversos serveis municipals i entitats locals.