Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La col·laboració entre Policia Local i Mossos d’Esquadra permet reduir el nombre de furts i robatoris els darrers tres mesos de l’any Fruit d'aquesta feina conjunta s’han multiplicat per 7 les detencions per robatoris a establiments comercials https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La col·laboració entre Policia Local i Mossos d’Esquadra permet reduir el nombre de furts i robatoris els darrers tres mesos de l’any

Fruit d'aquesta feina conjunta s’han multiplicat per 7 les detencions per robatoris a establiments comercials

Policia Local i Mossos han sumat esforços (Foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Policia Local i Mossos han sumat esforços (Foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La Policia Local de Rubí i els Mossos d’Esquadra, en el marc de les festes nadalenques, han sumat esforços i han ampliat la seva col·laboració. Fruit d’aquesta col·laboració s’ha multiplicat per 7 el nombre de detencions, respecte els altres trimestres de l’any. Els dispositius han buscat prevenir fets delictius i garantir la seguretat de la ciutadania i el teixit empresarial.

La implementació d’aquests dispositius conjunts, orientats a la prevenció de fets i la ràpida reacció davant qualsevol informació, ha facilitat l’increment de les detencions. Així mateix, s’ha reduït el nombre de furts i robatoris en domicilis i vehicles. Això fa que s’hagin registrat les dades trimestrals més baixes de tot 2022, en aquests tres segments. Les dades delinqüencials seran exposades en la propera Junta Local de Seguretat, que enguany es celebrarà la primera quinzena de febrer.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha destacat la cooperació entre els dos cossos: “És una mostra que amb el treball conjunt i la coordinació s'obtenen resultats i aquests és reverteixen en el benestar dels nostres veïns i veïnes, per això aquests tipus de dispositius s’ampliaran també en aquest primer trimestre del any ”.

Objectius de Desenvolupament sostenible