Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutat homenatjarà l’esport rubinenc Una gala a La Sala Teatre Municipal el pròxim 9 de novembre a les 19 h servirà per entregar els trofeus Rubeo d’or als equips, entitats i esportistes més destacats de la temporada 2017-2018 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutat homenatjarà l’esport rubinenc

Una gala a La Sala Teatre Municipal el pròxim 9 de novembre a les 19 h servirà per entregar els trofeus Rubeo d’or als equips, entitats i esportistes més destacats de la temporada 2017-2018

La presentació de La Nit de l’Esport ha tingut lloc al pavelló de La Llana (Foto: Cesar Font).
La presentació de La Nit de l’Esport ha tingut lloc al pavelló de La Llana (Foto: Cesar Font)

Rubí recupera La Nit de l’Esport, un esdeveniment en forma de gala que homenatjarà els clubs, entitats, associacions i esportistes de la ciutat que han registrat èxits durant la temporada 2017-2018. La intenció és posar en valor la tasca d’entitats en el foment de l’esport des de la base i dels valors associats. “Sempre hem dit que l’esport és molt més que una pràctica saludable, és una manera de viure i una manera d’educar en valors com el compromís, la lluita i la solidaritat” ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez, durant la presentació de l’esdeveniment que ha tingut lloc aquest dilluns al pavelló esportiu de La Llana. Segons l’alcaldessa, “serà una gran festa  que serveixi per reconèixer la feina feta i, a més, que quedi fixada en el calendari de la ciutat”.

Per premiar els diferents clubs, s’ha creat el trofeu Rubeo d’Or que distingirà les entitats i les persones esportistes que s’han imposat en les seves competicions durant la passada temporada. “Més enllà dels èxits esportius també hi ha un reconeixement a una trajectòria ja que també cal agrair i posar en valor les persones i entitats que porten més temps lluitant per l’esport rubinenc”, ha conclòs Martínez. Hi estan convidats tots els clubs i associacions de la ciutat així com esportistes nascuts o empadronats a Rubí que opten a aquest reconeixement.

La proposta també tindrà un reconeixement cap al Real Betis Balompié en agraïment a la participació d’aquest club a la celebració del 50è aniversari de l’Olímpic de Can Fatjó. A més, es tracta d’una entitat que compta amb un important nombre de seguidors a Rubí.

La cerimònia, que conduirà el periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler, tindrà lloc el 9 de novembre a les 19 h a La Sala Teatre Municipal, tretze anys després de l’última edició que va tenir lloc, també a La Sala, l’any 2005. Després de la gala, els esportistes estan convidats a una recepció a El Celler.