Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutat dona la benvinguda a 8 agents de Policia Local que han finalitzat la formació El cos municipal incorpora 8 nous agents i 3 nous caporals que accedeixen al càrrec per promoció interna https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutat dona la benvinguda a 8 agents de Policia Local que han finalitzat la formació

El cos municipal incorpora 8 nous agents i 3 nous caporals que accedeixen al càrrec per promoció interna

L’alcaldessa ha donat la benvinguda als agents (Foto: Ajuntament/Localpres).
L’alcaldessa ha donat la benvinguda als agents (Foto: Ajuntament/Localpres)

Vuit agents de Policia Local s’han incorporat al cos municipal després de superar la formació a l’Escola de Policia de Catalunya. Ara, aquests efectius iniciaran el seu període de pràctiques al cos municipal. En paral·lel, tres agents del cos que han estat promocionats al càrrec de caporal també han assistit a l’acte de benvinguda.

Els i les agents, que desenvolupen la seva tasca a Rubí des de l’1 d’agost, han rebut la benvinguda de la ciutat en un acte celebrat aquest dimarts a la tarda a la sala de plens del consistori. La trobada ha estat presidida per l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, que ha celebrat les incorporacions i les promocions. L’alcaldessa ha donat la benvinguda als nous efectius amb aquestes paraules “estem contents de poder sumar nous efectius al cos de Policia Local. Heu de saber que sou una peça fonamental per a la vida en aquesta ciutat”. Martínez ha refermat el seu compromís de continuar ampliant la plantilla del cos “la nostra intenció sempre ha estat fer créixer el nombre d’efectius el màxim possible, així ho estem fent i així ho farem”.

Els agents han finalitzat aquest juliol la formació a l’Escola de Policia de Catalunya, que van començar l’octubre del 2019, i ara inicien el període d’un any de pràctiques com a agents del cos policial.