Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutat agraeix la feina als voluntaris de Protecció Civil L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Marta Oliva Martín, han traslladat aquest agraïment a la vintena de voluntaris que han col·laborat en pal·liar els efectes de la crisi sanitària https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La ciutat agraeix la feina als voluntaris de Protecció Civil

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Marta Oliva Martín, han traslladat aquest agraïment a la vintena de voluntaris que han col·laborat en pal·liar els efectes de la crisi sanitària

Moment  de l’acte d’agraïment (Foto: Ajuntament/Localpres).
Moment de l’acte d’agraïment (Foto: Ajuntament/Localpres)

L‘Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Rubí compta amb una vintena de persones que treballen desinteressadament en diferents tasques de suport a la ciutat. Durant la crisi sanitària actual, han estat una part essencial a l’hora de desenvolupar mesures de prevenció i altres actuacions relacionades amb l’impacte de la pandèmia a la ciutat treballant conjuntament amb de la resta de serveis municipals comprometent la seva salut.

Aquest és el missatge que l’alcaldessa ha traslladat a l’equip durant un acte celebrat aquest dimarts al vespre. Ana María Martínez Martínez ha lloat el compromís dels i les voluntàries: “Sempre us trobem quan us necessitem”. A més, ha posat en valor el servei que ofereixen a la ciutat: “El vostre suport ens ha permès treballar conjuntament per implementar les mesures de prevenció de la Covid-19 durant la crisi sanitària dels darrers mesos”.

Entre d’altres tasques, les voluntaris i voluntàries de Protecció Civil han estat clau pel repartiment de mascaretes entre la ciutadania de Rubí. A més, durant tota la crisi han treballat de manera coordinada amb els cossos de seguretat de la ciutat a qui han ofert suport i col·laboració de manera desinteressada.

Aquest agraïment s’ha simbolitzat amb el lliurament d’una mascareta corporativa del cos de voluntaris.