Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania està convocada al taller participatiu dels Pressupostos Participatius 2020 L’edifici Rubí Forma acull aquest dijous el taller de presentació i priorització de propostes adreçat als veïns i veïnes del municipi i a les seves associacions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutadania està convocada al taller participatiu dels Pressupostos Participatius 2020

L’edifici Rubí Forma acull aquest dijous el taller de presentació i priorització de propostes adreçat als veïns i veïnes del municipi i a les seves associacions

El procés està en fase de recollida de propostes .
El procés està en fase de recollida de propostes

Els Pressupostos Participatius 2020 combinen la via de participació en línia i presencial amb la intenció d’arribar al màxim de rubinencs i rubinenques. Amb aquest objectiu, aquest dijous hi ha previst el taller de presentació i priorització de propostes. La sessió tindrà lloc a l’aula L de l’edifici Rubí Forma a partir de les 19 h i es sol·licita inscripció prèvia al correu electrònic de 

Es tracta d’una trobada presencial on s’incentivarà la presentació d’idees d’inversió entre els assistents a partir d’una dinàmica participativa. Una vegada els participants hagin fet les seves aportacions, es passarà a establir prioritats entre elles. A més, els assistents també debatran al voltant de les propostes ja presentades a través de la plataforma en línia per decidir-ne la prioritat.

Tot aquest procés estarà dinamitzat per professionals que assessoraran els assistents.

Les propostes sorgides d’aquest taller passaran directament a la fase de votació, sempre que rebin l’aval tècnic a la fase de validació. 

La fase de presentació de propostes s’allarga tot el mes de juny. Els ciutadans i ciutadanes tenen l’opció de fer arribar les seves propostes a través la plataforma Participa Rubí o bé de manera presencial. Més enllà de la trobada d’aquest dijous, les persones interessades en fer arribar les seves idees tindran una nova opció de fer-ho el 25 de juny al Centre Cívic de Can Fatjó entre les 16 h i les 19 h en el punt d’informació que es muntarà en aquest emplaçament.

Evolució del procés
Una vegada finalitzada la fase de presentació de propostes, serà el moment de la validació tècnica que anirà a càrrec de professionals municipals. Aquest apartat tindrà lloc durant el juliol.

El procés farà una aturada durant l’agost i es reprendrà al setembre. Serà el moment d’establir prioritats entre les diferents idees recollides.

El següent pas serà la votació definitiva de les propostes que es durà a terme durant l’octubre.

L’execució de les propostes es farà durant l’any 2020.