Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cavalcada de Reis viurà diverses novetats El recorregut de Ses Majestats es modificarà per acostar-se al barri del 25 de Setembre i, per motius de seguretat, els caramels només es tiraran des de l’última carrossa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La cavalcada de Reis viurà diverses novetats

El recorregut de Ses Majestats es modificarà per acostar-se al barri del 25 de Setembre i, per motius de seguretat, els caramels només es tiraran des de l’última carrossa

El rei Baltasar en la seva darrera visita a Rubí (foto: Localpres).
El rei Baltasar en la seva darrera visita a Rubí (foto: Localpres)

La cavalcada de Reis, l’acte que posarà el colofó a les festes nadalenques, viurà algunes novetats el proper 5 de gener. Les més destacades seran l’ampliació de l’itinerari, que permetrà que Ses Majestats s’apropin al barri del 25 de Setembre, i el fet que els caramels es repartiran únicament des de l’última carrossa amb l’objectiu de garantir al màxim la seguretat dels assistents.

Pel que fa al recorregut dels Reis, es desviarà per la carretera de Sant Cugat fins al carrer Tres d’Abril per acostar-se al llindar del 25 de Setembre i continuar després cap a Les Torres, a través del carrer Mare de Déu de Fàtima. Aquest canvi comportarà que la cavalcada s’allargui al voltant d’uns 15 minuts i que l’arribada dels Reis a la plaça del Doctor Guardiet, on Ses Majestats faran la tradicional adoració al nen Jesús, es retardi fins a les 21 h.

L’altra novetat important afectarà els caramels, que enguany es tiraran únicament des de l’última carrossa amb l’objectiu d’augmentar la seguretat dels assistents i facilitar el gaudiment de la cavalcada. Malgrat això, es repartiran les mateixes 4 tones de dolços que en anys anteriors i, de fet, gràcies a la major seguretat que comportarà aquest canvi, es podran ampliar les zones del recorregut en què es llancen.

Tots els caramels de la cavalcada seran aptes per a celíacs, ja que l’Ajuntament de Rubí s’adhereix un any més a la campanya Cap nen sense caramels. Però a més, com a novetat, el carter reial de l’Escardívol també disposarà de dolços sense al·lèrgens per tal que tots els infants en puguin gaudir.

Una cavalcada espectacular
En aquesta ocasió la cavalcada estarà integrada per set carrosses, algunes de les quals estrenaran decoració. A més, els vehicles dels Reis i del Mag Rubisenc incorporaran diverses sorpreses pensades per divertir els més petits i augmentar l’espectacularitat del recorregut. Una tasca en la qual també col·laboraran empreses i entitats locals.

Com sempre, la cavalcada finalitzarà amb el pessebre vivent de la plaça del Doctor Guardiet. Els moments previs a l’adoració estaran amenitzats per la companyia Grimpallunes, que representarà l’espectacle La cuca de mil colors.

Els detalls del recorregut de Ses Majestats i altres informacions útils sobre la cavalcada es poden consultar al programa de Nadal i Reis.