Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Castanyada i Halloween es viuran a diversos equipaments municipals Una festa familiar al barri del Pinar, l’habitual túnel del terror de la Torre Bassas i les hores del conte temàtiques de la Biblioteca són algunes de les activitats programades https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Castanyada i Halloween es viuran a diversos equipaments municipals

Una festa familiar al barri del Pinar, l’habitual túnel del terror de la Torre Bassas i les hores del conte temàtiques de la Biblioteca són algunes de les activitats programades

L’Hora del Conte de la Biblioteca dedicarà una sessió als cargols i les castanyes.
L’Hora del Conte de la Biblioteca dedicarà una sessió als cargols i les castanyes

Rubí celebrarà la Castanyada i Halloween amb diferents propostes lúdiques per a totes les edats. Durant els dies previs al 31 d’octubre, el Servei d’Acció Comunitària, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i Rubí Jove han programat activitats al voltant d’aquestes dues tradicions.

El dijous 27 d’octubre, a partir de les 17.30 h, la placeta del Centre Cívic del Pinar-La Cruïlla acollirà una festa de la Castanyada i Halloween organitzada pel Servei d’Acció Comunitària de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’entitat veïnal del barri i del Centre Obert Compartir. Aquesta és una tradició del Pinar que vol fomentar la cohesió social del veïnat i la inclusió de les persones nouvingudes, però també atraure persones d’altres punts de la ciutat per donar-los a conèixer les accions que es desenvolupen al barri.

Enguany, la festa anirà acompanyada de dues activitats infantils vàlides per al Carnet 360 i corresponents a la competència de Comunitat i participació: un taller de maquillatge terrorífic i un altre de pintar mandales.

També s’adreçaran a un públic familiar les activitats organitzades per la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler al voltant de la Castanyada i Halloween. El proper dilluns 24 d’octubre a les 18 h, s’hi projectarà El regal de la Molly Monstre dins el cicle de cinema familiar Cinexic, promogut per Òmnium Rubí. L’endemà a la mateixa hora, La Maleta de la Lili oferirà als infants d’1 a 4 anys una sessió de Contes musicals de cargols i castanyes. El dijous 27 d’octubre a les 17 h, s’ha previst un taller de cuina de tardor a càrrec de Sue’s Sweets. I el dia 29 a les 11 h, Kids&Us dedicarà la seva tradicional hora del conte en anglès a la tardor i la festa de Halloween. Aquesta activitat està adreçada a infants d’1 a 7 anys.

Pel que fa al públic jove, tindrà una nova oportunitat de passar-ho “bé” al túnel del terror de la Torre Bassas, enguany anomenat El bosc. L’activitat, organitzada per un grup d’usuaris i usuàries de l’equipament, tindrà lloc els dies 27 i 28 d’octubre a la tarda i s’estructurarà en passis de 10 minuts. Les entrades gratuïtes s’han de recollir prèviament a la Torre Bassas.

Tampoc faltarà en aquesta Castanyada el concert organitzat per l’AJM La SoniK sota el títol Kastanyasso Festival. La cinquena edició d’aquesta proposta tindrà lloc el 29 d’octubre, de 18 a 1 h, a la plaça del Doctor Guardiet.

Objectius de Desenvolupament sostenible