Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Casa de Andalucía porta la Cruz de Mayo a la Rambla del Ferrocarril L’alcaldessa Ana María Martínez i diversos representants del govern municipal han acompanyat l’entitat en la vuitena edició de la festa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Casa de Andalucía porta la Cruz de Mayo a la Rambla del Ferrocarril

L’alcaldessa Ana María Martínez i diversos representants del govern municipal han acompanyat l’entitat en la vuitena edició de la festa

Un moment de la preparació de la paella (foto: Localpres).
Un moment de la preparació de la paella (foto: Localpres)

La Casa de Andalucía de Rubí ha celebrat aquest diumenge la tradicional festivitat de la Cruz de Mayo a la Rambla del Ferrocarril.

La vuitena edició de la festa ha arrencat amb una missa rociera a càrrec de l’Asociación Rociera de Rubí i ha culminat al migdia amb una paella popular. Com cada any, la litúrgia i el dinar s’han acompanyat de cors rocieros, grups de rumba i artistes del món del  flamenc i la copla, entre altres, que han posat música a la celebració.

Com a novetat, aquest any la Cruz de Mayo també ha comptat amb una actuació dels Castellers de Rubí. L’alcaldessa Ana María Martínez i els regidors de l’equip de govern, Moisés Rodríguez,  Marta García i Juan López;  han participat de la proposta de la Casa de Andalucía. “Ens ha agradat molt la incorporació dels Castellers de Rubí a aquesta festa que organitza la Casa de Andalucía, és una molt bona manera de celebrar la convivència de les diferents identitats de la ciutat”, ha dit l’alcaldessa.

Tots els assistents al dinar han pogut participar també en el sorteig d’un telèfon intel·ligent.