Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Carpa de Nadal s’omplirà d’activitats familiars a partir d’aquest divendres L’espai de la plaça del Doctor Guardiet amplia el seu funcionament fins al 2 de gener per facilitar més opcions de lleure a la infància https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Carpa de Nadal s’omplirà d’activitats familiars a partir d’aquest divendres

L’espai de la plaça del Doctor Guardiet amplia el seu funcionament fins al 2 de gener per facilitar més opcions de lleure a la infància

Interior de la Carpa de Nadal (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Interior de la Carpa de Nadal (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Les activitats adreçades a un públic familiar es multiplicaran a partir d’aquest divendres 13 de desembre amb l’obertura de la Carpa de Nadal. Enguany, l’espai situat a la plaça del Doctor Guardiet allargarà el seu funcionament fins al 2 de gener, cosa que permetrà incrementar el nombre de propostes infantils durant aquestes festes. Més d’una quarantena d’activitats es distribuiran entre l’interior i l’exterior de la carpa.

De dilluns a dijous laborables, el recinte acollirà tallers cada tarda, mentre que els divendres, dissabtes i diumenges hi haurà activitats i espectacles familiars en horari de matí i de tarda. La programació arrencarà aquest divendres a les 17 h amb Jocs Tronats, un espai de jocs estrambòtics a l’exterior de la carpa; i amb l’espectacle inaugural Teatre de Funàmbuls, de la companyia Circ Xic, que tindrà lloc a partir de les 18 h dins el recinte.

Durant tres setmanes, se succeiran a la carpa tallers d’elaboració de guarniments i altres elements nadalencs: decoracions amb pinyes, tions, decoracions amb taps de suro, ninots de neu fets amb globus, figuretes de fang, fanalets, llufes i corones de Reis. El joc serà un altre fil conductor de les activitats programades a la plaça del Doctor Guardiet, amb espais de titelles, jocs en català, jocs de construcció, castells de sorra i un petit mercat, entre moltes altres propostes. A més, la programació de la carpa també inclou diversos espectacles familiars entre els quals figuren narracions de contes i muntatges circenses.

A banda d’aquestes activitats pensades per a un públic infantil, l’espai de la plaça del Doctor Guardiet també acollirà altres propostes, com ara la Rubí Battle League de Rubí Jove, que posarà a prova l’enginy i agilitat de rima dels rapers i raperes de la ciutat el dissabte 14 de desembre.

Altres espais familiars
La Carpa de Nadal no serà l’únic espai familiar que obrirà les seves portes aquesta setmana. Dissabte també ho farà El Món del Tió, un indret màgic a la plaça del Doctor Pearson que acollirà cases de fades, un bosc de bolets i la casa del Tió, entre d’altres. Dins d’aquest espai, també es faran tallers per a la infància i, com a novetat, narracions de contes.

El Món del Tió estarà obert fins al 23 de desembre, al costat de la Fira de Nadal.