Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cantant de jazz Gemma Humet obre aquest dissabte el cicle de concerts gratuïts “L’estiu es viu al Celler” Durant el mes de juliol, també passaran per la plaça del Celler Cooperatiu Anna Roig i L’ombre de ton chien, i WOM https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-cantant-de-jazz-gemma-humet-obre-aquest-dissabte-el-cicle-de-concerts-gratuits-201cl2019estiu-es-viu-al-celler201d/@@images/image/preview

La cantant de jazz Gemma Humet obre aquest dissabte el cicle de concerts gratuïts “L’estiu es viu al Celler”

Durant el mes de juliol, també passaran per la plaça del Celler Cooperatiu Anna Roig i L’ombre de ton chien, i WOM

Gemma Humet (foto: www.gemmahumet.com).
Gemma Humet (foto: www.gemmahumet.com)

El Celler estrena aquest dissabte 4 de juliol un cicle de concerts gratuïts sota el títol L’estiu es viu al Celler. La formació Gemma Humet Quartet, encapçalada per una de les veus més personals i interessants del jazz català, serà l’encarregada d’encetar aquesta nova proposta cultural.

Gemma Humet, neboda de Joan Baptista Humet, presentarà a Rubí un repertori dotat d’una poètica i una musicalitat gens habituals en una intèrpret tan jove. Aquest inclourà temes originals del seu disc Si canto enrere, així com arranjaments de la Nova Cançó i versions d’autors com Jobim i Noa. Humet estarà acompanyada en aquest concert per Pau Figueres a la guitarra, Miquel Àngel Cordero al contrabaix, i Arnau Figueres a la bateria i percussió.

La següent cita serà l’11 de juliol i anirà a càrrec d’Anna Roig i L’ombre de ton chien, que presentaran Un pas i 10 i un pas, la gira amb què la formació celebra enguany el seu 10è aniversari.

El programa de concerts es tancarà el 18 de juliol amb la banda WOM, formada per Gemma Abrié, Clara Luna i Núria Perich, tres dones de sòlida trajectòria musical que han acceptat el nou repte de cantar i tocar un instrument alhora.

El cicle L’estiu es viu al Celler neix amb la voluntat de convertir aquest equipament en un punt de trobada per als rubinencs i rubinenques durant l’estiu. Tots els concerts tindran lloc a la plaça del Celler Cooperatiu a les 22 h i disposaran de servei de bar per als assistents.