Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya 'Mulla’t per l’esclerosi múltiple' torna aquest diumenge a la piscina municipal de Can Rosés L’activitat solidària, que es farà simultàniament a més de 600 piscines de tot Catalunya, tindrà lloc entre les 10 h i les 14 h https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-campanya-mulla2019t-per-l2019esclerosi-multiple-torna-aquest-diumenge-a-la-piscina-municipal-de-can-roses/@@images/image/preview

La campanya 'Mulla’t per l’esclerosi múltiple' torna aquest diumenge a la piscina municipal de Can Rosés

L’activitat solidària, que es farà simultàniament a més de 600 piscines de tot Catalunya, tindrà lloc entre les 10 h i les 14 h

La dibuixant Pilarín Bayés ha col•laborat a la campanya il•lustrant el cartell d’aquesta edició.
La dibuixant Pilarín Bayés ha col•laborat a la campanya il•lustrant el cartell d’aquesta edició

La piscina municipal de Can Rosés participa aquest diumenge en una nova edició de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que té com a objectiu recollir fons per lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta 7.000 persones a Catalunya i 46.000 a tot l’Estat. La iniciativa solidària es durà a terme de forma simultània a més de 600 piscines catalanes.

El Mulla't consisteix en fer una capbussada solidària, que tindrà lloc a les 12 h, i a nedar uns metres per lluitar contra aquesta malaltia. Els participants que facin un donatiu simbòlic en relació als metres nedats rebran un diploma.

Paral·lelament, les persones que s’acostin a la piscina de Can Rosés entre les 10 h i les 14 h també tindran ocasió de col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) comprant marxandatge de la campanya, que enguany compta amb dissenys de la il·lustradora Pilarín Bayés. A banda de les tradicionals samarretes (10 euros les infantils i 12 euros les d’adult) i tovalloles (15 euros), enguany també es posen a la venda gots (3 euros), bosses (5 euros) i necessers (7 euros). També podran fer donatius per lluitar contra aquesta malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central, tant en una guardiola que hi haurà a la mateixa piscina com a través de la pàgina web de l’entitat organitzadora.

Aquesta activitat solidària, nascuda el 1994, té com a objectiu recaptar fons per a una malaltia que s’ha convertit en la segona causa de discapacitat entre els adults joves. Els fons recaptats a través del Mulla’t es destinen íntegrament a millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de neurorehabilitació i d’inserció laboral, a través dels hospitals de dia que gestiona la FEM i el Centre Especial de Treball.