Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya 'Recicla! Posa colors a la ciutat' continua a través de la deixalleria mòbil Els rubinencs que encara no han recollit el seu lot de reciclatge ho poden fer des d’aquest dilluns i fins a esgotar existències https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La campanya 'Recicla! Posa colors a la ciutat' continua a través de la deixalleria mòbil

Els rubinencs que encara no han recollit el seu lot de reciclatge ho poden fer des d’aquest dilluns i fins a esgotar existències

Els lots de reciclatge inclouen, entre d’altres, bosses de ràfia per separar envasos, paper i cartró i vidre (foto: Localpres).
Els lots de reciclatge inclouen, entre d’altres, bosses de ràfia per separar envasos, paper i cartró i vidre (foto: Localpres)

La campanya Recicla! Posa colors a la ciutat continua la seva tasca d'informació i sensibilització ambiental per apropar a la ciutadania els mitjans per fer una correcta selecció de residus. Després que l’Ajuntament habilités diversos punts informatius tant al nucli urbà com a les urbanitzacions entre els mesos de febrer i març, ara serà la deixalleria mòbil la que traslladarà als rubinencs i les rubinenques els beneficis i la importància de separar correctament els residus que generem.

Així, des d’aquest dilluns i fins que s’esgotin les existències, tots aquells ciutadans que encara no hagin recollit els seus lots de reciclatge ─bosses de ràfia per a la selecció del vidre, del paper i cartró i dels envasos; els cubells per separar la matèria orgànica, i les saques per recollir les petites restes vegetals─ ho podran fer de manera gratuïta al seu punt de deixalleria mòbil habitual.

Amb aquesta campanya, el consistori pretén millorar les xifres de recollida selectiva i reciclatge a la ciutat a través de la implicació de la ciutadania. La campanya posa l’accent en la necessitat que siguin els ciutadans els que posin en marxa el cicle del reciclatge a les seves llars amb la separació de residus. L'objectiu és que els rubinencs assumeixin la recollida selectiva com un fet quotidià.