Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Botiga al carrer prendrà l’illa de vianants aquest dissabte Un centenar de comerços se sumen a la tretzena edició de la proposta que organitza Comerç Rubí en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Botiga al carrer prendrà l’illa de vianants aquest dissabte

Un centenar de comerços se sumen a la tretzena edició de la proposta que organitza Comerç Rubí en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí

Els establiments podran vendre productes al carrer (foto: Localpres).
Els establiments podran vendre productes al carrer (foto: Localpres)

Prop de cent establiments comercials sortiran al carrer el pròxim dissabte 9 de juny en una nova edició de la Botiga al Carrer. La 13a edició de la festa gran del comerç local es desenvoluparà de 10 a 21 h a l’illa de vianants aprofitant les places de Catalunya, Doctor Guardiet i Pere Esmendia. 92 botigues associades a Comerç Rubí ocuparan els carrers i places del centre de Rubí per vendre els seus productes, en la majoria dels casos oferint descomptes o promocions especials per aquest dia. La Botiga al Carrer és una de les activitats comercials amb més èxit de l’any organitzada per Comerç Rubí amb el suport de l’Ajuntament de Rubí. “És una oportunitat única de comprar productes de temporada a preus atractius i enguany també serà una manera d’estrenar comercialment la nova illa de vianants i començar a veure com la nova configuració del centre reverteix en el comerç”, diu el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

La Botiga al Carrer va més enllà de la proposta comercial enfocada a la venda de productes,  el públic gaudeix de la jornada amb les activitats paral·leles que s’hi organitzen per a totes les edats. La dinamització inclou un escenari a plaça Catalunya on diverses entitats locals oferiran actuacions i exhibicions. Igualment, hi haurà animació musical durant tot el dia: a càrrec de la banda Blues en Viu, al matí, i amb Els Tomacos, a la tarda.

Propostes solidàries
La cita d’aquest dissabte també té un vessant solidari. Durant tot el dia, els rubinencs podran col·laborar amb el Banc dels Aliments en un espai de recollida de productes davant del Condis Mariona. L’Associació Solidària d’Ajuda Veïnal (ASAV), diverses entitats animalistes i la iniciativa Mechones Solidarios també se sumen a la Botiga al carrer.