Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Bicicletada Popular del Mercat Municipal registra una gran participació Al voltant de 450 persones de totes les edats s'han sumat a la festa de la bicicleta, que enguany ha tingut com a novetat una gimcana final https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Bicicletada Popular del Mercat Municipal registra una gran participació

Al voltant de 450 persones de totes les edats s'han sumat a la festa de la bicicleta, que enguany ha tingut com a novetat una gimcana final

Infants i adults s’han sumat a la nova edició de la Bicicletada Popular (foto: Localpres).
Infants i adults s’han sumat a la nova edició de la Bicicletada Popular (foto: Localpres)

Al voltant de 450 persones de totes les edats han participat aquest diumenge a la 18a Bicicletada Popular del Mercat Municipal, que ha transcorregut per alguns dels principals carrers de la ciutat. Com a gran novetat, l’activitat esportiva s’ha tancat amb un circuit d’habilitat que ha registrat un gran èxit entre els corredors més joves.

La Bicicletada Popular ha tornat a comptar aquest any amb dos recorreguts urbans, un de més llarg i un altre de més curt, amb l’objectiu de facilitar la participació de ciclistes de diferents edats. A l’arribada, els corredors han pogut gaudir d’una botifarrada popular i d’un sorteig de productes gentilesa del Mercat Municipal.

Entre els ciclistes que han pres part en aquesta 18a edició hi ha hagut l’alcaldessa, Ana María Martínez, qui ha celebrat la gran participació i el fet que, “per un dia, les bicicletes hagin guanyat els carrers de Rubí”. Els regidors de Comerç i d’Esports, Rafael Güeto i Juan López, tampoc s’han volgut perdre l’activitat, que aquest 2016 es recuperava després d’un any sense fer-se.

Imatges relacionades

La Bicicletada ha transcorregut per diferents carrers de la ciutat (foto: Localpres)
La Bicicletada ha transcorregut per diferents carrers de la ciutat (foto: Localpres)
L'alcaldessa i el regidor de Comerç també han participat a la Bicicletada (foto: Localpres)
L'alcaldessa i el regidor de Comerç també han participat a la Bicicletada (foto: Localpres)