Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal ret homenatge a Robin Williams amb un cicle de cinefòrums La proposta arrencarà aquest dissabte 25 d’octubre amb la projecció de la pel·lícula “El club de los poetas muertos” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca Municipal ret homenatge a Robin Williams amb un cicle de cinefòrums

La proposta arrencarà aquest dissabte 25 d’octubre amb la projecció de la pel·lícula “El club de los poetas muertos”

Robin Williams a "El club de los poetas muertos".
Robin Williams a "El club de los poetas muertos"

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler estrenarà aquest dissabte 25 d’octubre un cicle de cinefòrums coordinat per la periodista de Ràdio Rubí Lidia Martín. Les projeccions tindran lloc l’últim dissabte de cada mes a l’auditori de l’equipament municipal i tindran un caràcter temàtic. Així, la primera sèrie de quatre pel·lícules estarà dedicada a l’actor Robin Williams, mort el passat 11 d’agost.

El cicle de cinefòrums s’iniciarà aquesta setmana amb un dels treballs més recordats de l’intèrpret, El club de los poetas muertos (1989), on Williams dóna vida a un professor de literatura que revoluciona els alumnes d’un estricte internat nord-americà. El 29 de novembre, li arribarà el torn a Sra. Doubtfire (1993), en què l’actor fa gala de la seva faceta més còmica encarnant un pare separat que es disfressa de la mainadera dels seus fills. En la mateixa línia humorística, el 31 de gener es projectarà la versió americana d’Una jaula de grillos (1996), sobre una parella de gais que es fan passar per heterosexuals per enganyar els consogres d’un d’ells. El cicle es tancarà el 28 de febrer amb Good morning, Vietnam! (1987), pel·lícula icònica de Williams en què el polifacètic actor es posa en la pell d’un discjòquei de la Força Aèria dels Estats Units destinat a Saigon per entretenir els soldats durant la guerra del Vietnam.

Totes les projeccions tindran lloc a les 11 h i aniran seguides d’un petit cinefòrum conduït per Lidia Martín. La intenció és que, un cop acabada la sèrie de pel·lícules dedicades a Robin Williams, el cicle continuï amb altres temàtiques.