Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal ret homenatge a Manuel Vázquez Montalbán amb l’exposició “Pepe Carvalho” La mostra itinerant, que reuneix obres d’una trentena d’artistes, es pot visitar a l’equipament cultural fins al 30 de novembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Municipal ret homenatge a Manuel Vázquez Montalbán amb l’exposició “Pepe Carvalho”

La mostra itinerant, que reuneix obres d’una trentena d’artistes, es pot visitar a l’equipament cultural fins al 30 de novembre

Algunes de les obres exposades.
Algunes de les obres exposades

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acull l’exposició Pepe Carvalho, amb la qual una trentena d’artistes visuals de reconeixement nacional i internacional reivindiquen la figura de l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán.

La mostra fa un recorregut per tots els llibres de la sèrie de Pepe Carvalho a través de diverses obres plàstiques ─cada autor participant s’ha inspirat en un títol─. Entre els artistes representats figuren Plensa, Feito, Genovés, Arroyo, Ballester, Ciria, Leiro, Menchu Lamas, Balmaseda, Fiona Morrison i Anna Monzó.

Pepe Carvalho és una exposició itinerant que, després de passar per Alemanya, França i Andorra, va arribar a Barcelona el passat mes de gener dins la BCNegra 17. Ara fa parada a Rubí, on es podrà visitar fins al 30 de novembre.

Setmana UNESCO
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha contribuït aquests dies a la Setmana UNESCO, organitzada per la Xarxa Civil UNESCO a Catalunya, amb diverses activitats: l’Hora del conte en àrab a càrrec de Fadua Gambou, el taller de composició musical amb el grup El Quinto Ártico dins el programa XPRESA’T, el Laboratori de lletres i imatges amb Marta Roig i el BiblioLab sobre canvi climàtic i efecte hivernacle a càrrec de FunBrain. A més, l’equipament participarà aquest divendres a l’acte central de la commemoració, que tindrà lloc a Barcelona.