Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal proposa un nou club de lectura per a joves d’entre 11 i 13 anys L’activitat “Lectorsaltren”, conduïda per l’especialista en literatura infantil i juvenil Montse Marcet, tindrà lloc els dijous https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca Municipal proposa un nou club de lectura per a joves d’entre 11 i 13 anys

L’activitat “Lectorsaltren”, conduïda per l’especialista en literatura infantil i juvenil Montse Marcet, tindrà lloc els dijous

El club s'adreça a joves d'entre 11 i 13 anys (foto: Diputació de Barcelona. Ago2/Oscar Ferrer)  .
El club s'adreça a joves d'entre 11 i 13 anys (foto: Diputació de Barcelona. Ago2/Oscar Ferrer)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler estrenarà el proper dijous 12 de febrer un nou club de lectura per a joves sota el títol Lectorsaltren. L’activitat, adreçada a nois i noies d’entre 11 i 13 anys, serà conduïda per Montse Marcet, especialista en literatura infantil i juvenil.

Les sessions es faran dos dijous al mes a les 17.30 h i tindran una durada d’una hora. Durant aquest temps, es presentarà el llibre escollit per a l’ocasió, es farà una introducció de la seva temàtica i es convidarà els membres del club a expressar la seva opinió sobre la lectura.

La proposta arrencarà aquest mes de febrer amb dues sessions ─els dies 12 i 26─ centrades en l’obra de Brian Selznick La invenció de l’Hugo Cabret, que va tenir una popular adaptació cinematogràfica el 2011 de la mà del director Martin Scorsese. En futures trobades, es treballarà sobre altres títols rellevants de la literatura infantil i juvenil, com ara Rico i Oskar, d’Andreas Steinhöfel.

Amb aquesta nova proposta, la Biblioteca Mestre Martí Tauler vol fomentar la lectura entre els joves, així com a acostar-los a les diferents possibilitats que els ofereix aquest equipament cultural. Per participar al nou club, només cal formalitzar prèviament la inscripció a la mateixa biblioteca.