Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal proposa diverses activitats per a la Revetlla de Sant Jordi Els infants podran gaudir d’una Hora del conte especial i de l’espectacle “Arriben els Goblins!!” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca Municipal proposa diverses activitats per a la Revetlla de Sant Jordi

Els infants podran gaudir d’una Hora del conte especial i de l’espectacle “Arriben els Goblins!!”

Les activitats es faran a l'auditori de la Biblioteca (foto: Localpres).
Les activitats es faran a l'auditori de la Biblioteca (foto: Localpres)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà aquest dimecres la 3a Revetlla de Sant Jordi, que anticiparà la gran jornada cultural del 23 d’abril amb tot un seguit d’activitats adreçades tant al públic infantil com a l’adult.

Les propostes programades arrencaran a les 18 h amb una Hora del conte especial titulada Rondalla va, mentida conto, a càrrec de Glòria Arrufat.

A les 19 h tindrà lloc l’activitat de foment de la lectura Arriben els Goblins!!, en què els infants podran interactuar amb un dels Goblins del País dels Llibres de Fantasia i amb la Fina Lletres, la gran lectora de llibres. Els nens podran ensenyar-los la biblioteca, fer-se fotografies amb ells i regalar-los paraules, ja que els Goblins s’encarreguen de recol·lectar-les en una caixa màgica amb l’objectiu que tots els escriptors les puguin trobar. A més, la Fina Lletres explicarà contes i recomanarà llibres als infants.

La Revetlla de Sant Jordi finalitzarà a partir de les 20 h amb l’espectacle Crònica d’una biblioteca. 2015 anys de les biblioteques, amb Ester Bueno a la veu i Joan Anton Mateu als teclats. Aquesta proposta se centra en les vivències personals de Francesca Farró, que es va convertir en directora de la Biblioteca Ignasi Iglesias de Barcelona durant la República. Entre el 1935 i el 1959, la bibliotecària va recollir en un diari la seva visió personal, però alhora acadèmica i real, d’un període convuls com a conseqüència de l’esclat de la Guerra civil i la posterior dictadura.

El 23 d’abril, més activitats
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler també ha preparat activitats per a la diada de Sant Jordi. Les propostes s’iniciaran a les 17 h a la plaça del Doctor Guardiet amb el taller Apunta’t al punt rosa!!, consistent en la realització de punts de llibre sobre el tema de la rosa treballats amb la tècnica del collage. A les 18 h, en aquest mateix espai, tindrà lloc una Hora de conte especial titulada Històries de dracs, a càrrec de ClarART espectacles.