Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler queda segona al concurs “Llegir té premi” La rubinenca Emma García ha tornat a ser una de les guardonades al certamen, que promou la lectura entre infants i joves de tot Catalunya https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler queda segona al concurs “Llegir té premi”

La rubinenca Emma García ha tornat a ser una de les guardonades al certamen, que promou la lectura entre infants i joves de tot Catalunya

Emma García, recollint el seu premi a la Biblioteca (foto: Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler).
Emma García, recollint el seu premi a la Biblioteca (foto: Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler)

La rubinenca Emma García s’ha proclamat segona a la categoria de 12 a 16 anys del concurs Llegir té premi. La jove, que ja va obtenir un primer premi a l’anterior edició, ha resultat guardonada entre un total de 1.494 participants de tot Catalunya, després d’acreditar una trentena de llibres llegits, respondre 410 qüestionaris amb un percertantge d’encerts del 74% i sumar 226.345 punts.

El concurs Llegir té premi és una iniciativa de la Direcció General de Promoció Cultural  i Biblioteques en col·laboració amb la plataforma escolar de foment de la lectura Legiland que té com a objectiu promoure la lectura i apropar els serveis de les biblioteques als infants i joves durant les vacances d’estiu.

Els nois i noies interessats a participar en aquesta setena edició s’havien d’inscriure a la pàgina web del certamen i nomenar la seva biblioteca de referència, que els recomanava, facilitava i prestava les lectures. Per cada obra llegida, havien de respondre un qüestionari i, d’aquesta manera, sumaven punts. A la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, s’hi van inscriure un total de 19 nens i nenes a les dues categories del concurs: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys.

La bona participació dels i de les joves rubinencs ha fet que la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler hagi quedat en segona posició al certamen entre un total de 117 equipaments de tot Catalunya.

Objectius de Desenvolupament sostenible