Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler fa públic el veredicte del 28è Concurs de Punts de Llibre El certamen, que commemorava el 60è aniversari de la Fundació Museu Vallhonrat, ha comptat amb la participació de 539 treballs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler fa públic el veredicte del 28è Concurs de Punts de Llibre

El certamen, que commemorava el 60è aniversari de la Fundació Museu Vallhonrat, ha comptat amb la participació de 539 treballs

Els punts de llibre guanyadors (foto: Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler).
Els punts de llibre guanyadors (foto: Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha donat conèixer aquest dimarts els guanyadors i guanyadores del 28è Concurs de Punts de Llibre, adreçat a infants i joves de 5 a 16 anys. Enguany, la iniciativa commemorava el 60è aniversari de la Fundació Museu Vallhonrat, la institució creada per Miquel Vallhonrat Brau amb l’objectiu de restaurar, protegir i divulgar la història dels objectes familiars i de tot un seguit de peces donades per particiculars o comprades en antiquaris.

El concurs ha registrat la participació de 539 punts corresponents a diferents categories d’edat: de 5 a 7 anys (categoria A), de 8 a 9 anys (categoria B), de 10 a 13 anys (categoria C) i de 14 a 16 anys (categoria D).

Al grup dels més petits, el guanyador ha estat Leonard André Villarroel (Escola Ribas), mentre que els finalistes han estat: Eric Escandell (edRa), Vega Molina (edRa), Marta Romero (edRa), Azahara Maya (Escola Ribas), Obima Sanogo (Escola Ribas), Ailin Gavilánez (Escola Ribas) i Martina Luque (Escola Ribas).

La guanyadora de la categoria B ha estat Júlia Fernández (edRa). Els infants finalistes ha estat Carmen Hernández (edRa), Max Batllori (edRa), Clara Catejo (edRa), Aleix Iglesias (edRa), Arlet Puig, Yerai Rodríguez (Escola Ribas), Leia Gasulla (Escola Mossèn Cinto Verdaguer) i Ihan Motato (Escola Mossèn Cinto Verdaguer).

Ainhoa López Givaldo (Escola Montserrat) és l’autora del punt guanyador de la categoria C. Els treballs finalistes en aquest grup han estat els d’Ezequiel Alejandro (edRa), Daniela Palenzuela (edRa), Gènesis Sarmiento (edRa), Inés Alcaraz (edRa), Eric Salinas (Escola Ribas), Naila Bourrouhou (Escola Ribas), Aitana Vivancos (Escola Montserrat), Chloe Saray Naranjo (Escola Montserrat) i Sara Cortés (Escola Montserrat).

A la categoria D, s’ha atorgat un primer premi a Isabel Hooper González (edRa) i un accèssit a Mila Molist Canadell (edRa). Els i les finalistes han estat Judith Gallart (edRa), Olivia (edRa), Cristina Pérez (edRa), Alejandro Madridano (Escola Ribas), Marcos Zambrano (Escola Ribas), Iratxe Pérez (Escola Ribas), Guillem Tomás (Escola Montserrat) i Clara Tortosa (Escola Maristes).

Tots els punts presentats estaran exposats del 20 de juny al 18 de setembre a la Biblioteca perquè tothom els pugui veure. A més, els guanyadors s’ha imprès per repartir-los durant tot l’any a les persones usuàries del servei de préstec de l’equipament cultural.

Objectius de Desenvolupament sostenible