Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal acollirà durant el mes de març la 4a Fira de revistes Els usuaris es podran emportar gratuïtament gairebé 800 exemplars de diferents temàtiques que l’equipament ha donat de baixa https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-biblioteca-municipal-acollira-durant-el-mes-de-marc-la-4a-fira-de-revistes/@@images/image/preview

La Biblioteca Municipal acollirà durant el mes de març la 4a Fira de revistes

Els usuaris es podran emportar gratuïtament gairebé 800 exemplars de diferents temàtiques que l’equipament ha donat de baixa

Les revistes s'exposaran al vestíbul de la biblioteca.
Les revistes s'exposaran al vestíbul de la biblioteca

Durant el mes de març, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler posarà a disposició del seus usuaris, de forma gratuïta, prop de 800 publicacions periòdiques en el marc de la 4a Fira de revistes de l’equipament. Es tracta de capçaleres de diferents temàtiques que s’han donat de baixa perquè no tenen interès fora de la seva data de sortida o perquè la biblioteca no té prou espai per conservar-les.

Al voltant d’un centenar d’aquestes revistes s’exposaran al vestíbul de l’edifici, al punt d’intercanvi. A mesura que es vagin buidant les prestatgeries, els responsables de la biblioteca aniran afegint-hi noves revistes fins a exhaurir tots els títols disponibles.

Entre les publicacions que es podran emportar els usuaris, hi ha revistes estrangeres, per a públic infantil o femenines, així com de temàtiques especialitzades, com ara manualitats, disseny, comunicació, fotografia o esports, entre d’altres.

El carnet, al mòbil
L’aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques Municipals, BibliotequesXBM, ha afegit recentment dues noves funcions. Una d’elles permet la mobilització del carnet, és a dir, la possibilitat de portar-lo en format digital al telèfon o altres dispositius mòbils, cosa que permet als usuaris realitzar tràmits o gaudir dels avantatges culturals del carnet encara que no el duguin a sobre “físicament”. La nova versió de l’app també ha incorporat un accés directe al Catàleg Aladí, amb més de 9 milions de documents.

A través de BibliotequesXBM, els usuaris poden consultar les activitats i biblioteques més properes al punt on es troben o a la localització indicada, amb la possibilitat de cercar per data, tipus d’activitat, municipi i biblioteca. L’app també permet veure els equipaments sobre el mapa, i guardar les biblioteques i propostes preferides de l’usuari.

L’aplicació és apta per a sistemes Android i iOS.