Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal acollirà aquest divendres una conferència sobre seguretat i privacitat a Internet La xerrada, organitzada per l’Associació d’Amics de la UAB, tindrà lloc a les 19 h a l’Auditori de l’equipament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca Municipal acollirà aquest divendres una conferència sobre seguretat i privacitat a Internet

La xerrada, organitzada per l’Associació d’Amics de la UAB, tindrà lloc a les 19 h a l’Auditori de l’equipament

Aplicacions com el WhatsApp plantegen nous reptes de seguretat .
Aplicacions com el WhatsApp plantegen nous reptes de seguretat

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler serà la seu aquest divendres 15 de maig a les 19 h de la conferència Seguretat i privacitat a Internet, organitzada per l’Associació Amics de la UAB. L’activitat forma part del cicle de xerrades divulgatives programat per aquest col·lectiu a l’equipament cultural.

La conferència anirà a càrrec de Cristina Serrano, professora de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) de la Fundació UAB i advocada de Neolegis Abogados y Consultores, i Remo Suppi, professor de l’àrea d’Arquitectura i de Tecnologia de Computadors de la UAB, i estarà moderada per Francesc Cayuela, membre de la Junta de l’Associació d’Amics de la UAB i consultor informàtic.

Durant la xerrada es parlarà, entre d’altres, de la suplantació d’identitat, de la Llei Orgànica de Protecció de Dades, del dret a l’oblit i dels nous reptes que s’obren arran de l’expansió de vies de comunicació tan directes com el WhatsApp. També es pararà especial atenció a què poden fer els usuaris per evitar qualsevol situació problemàtica i poc segura.