Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Mestre Martí Tauler presenta la programació de tardor Les activitats programades a l’equipament cultural es duran a terme sota inscripció prèvia i amb totes les mesures de seguretat necessàries https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Mestre Martí Tauler presenta la programació de tardor

Les activitats programades a l’equipament cultural es duran a terme sota inscripció prèvia i amb totes les mesures de seguretat necessàries

La biblioteca té nova programació (Foto: Ajuntament/Localpres).
La biblioteca té nova programació (Foto: Ajuntament/Localpres)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler torna a l’activitat amb un programa que inclou activitats infantils, exposicions així com propostes formatives i divulgatives. Totes les propostes inclouen la inscripció prèvia per així tenir un control de l’aforament i garantir les mesures preventives necessàries. Les inscripcions s’hauran d’efectuar a través de l’adreça b.rubi.mmt@diba.cat.

Nascuts per llegir, l’Hora del conte i l’espai literari La maleta de Lili són les propostes per fomentar la lectura entre els infants. Infants i joves tindran l’oportunitat de gaudir de dues sessions del BiblioLab per experimentar.

Pel que fa a les mostres, la biblioteca n’ha programat quatre. La Vibración del Alma ja es pot visitar a la sala d’exposicions fins els 30 de novembre. Del 8 d’octubre al 29 del mateix mes, obrirà portes la mostra Ocellam al vestíbul. Li prendrà el relleu del 8 al 29 de novembre la mostra Cuida’t les dents, també al vestíbul de l’equipament. I de l’1 de desembre al 31 de gener, la Sala d’exposicions acollirà Els vents de l’Est.

L’àmbit formatiu proposa Tallers creatius amb Montse Daza, que treballaran aspectes com la cuina i l’artesania. Eva Sánchez oferirà el curs de coaching Amor Consciente que s’allargarà tres sessions. De la seva banda, el taller de cal·ligrafia ofereix dues sessions a l’octubre. Al novembre, la poesia protagonitzarà els divendres amb el taller de poesia Sofà i manta amb Roser Amills. I els dimarts d’octubre i novembre serà el moment del taller de teatre comunitari amb Creactiva Educadors.

Els Amics de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) oferiran quatre conferències entre octubre i desembre. Els mateix farà l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí amb un cicle de xerrades. A banda, també tindrà lloc una xerrada al voltant del Parkinson, al novembre.

La música la posarà la banda terrassenca Muzak amb la seva actuació els 13 de novembre.