Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OMIC organitza una xerrada sobre els drets dels consumidors de productes financers La conferència “Estalvi – Inversió. Coneix els teus drets!” se celebrarà el 6 d’octubre a l’edifici Rubí+D https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’OMIC organitza una xerrada sobre els drets dels consumidors de productes financers

La conferència “Estalvi – Inversió. Coneix els teus drets!” se celebrarà el 6 d’octubre a l’edifici Rubí+D

La xerrada abordarà aspectes fonamentals de diferents productes financers.
La xerrada abordarà aspectes fonamentals de diferents productes financers

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) organitza, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la xerrada Estalvi – Inversió. Coneix els teus drets!, que tindrà lloc a l’auditori de l’edifici Rubí+D el proper 6 d’octubre a les 19 h.

En el marc d’aquesta conferència es parlarà sobre els principis d’estalvi i inversió, els productes financers més habituals, i els aspectes fonamentals de les assegurances i les comissions. També es repassaran els drets dels consumidors davant les entitats bancàries i tot allò que cal saber per evitar males pràctiques per part d’aquestes.

Aquesta xerrada forma part del catàleg d’activitats que ofereix la Diputació de Barcelona als municipis en matèria de consum. L’objectiu d’aquest tipus d’accions és oferir a la ciutadania tota la informació possible per prevenir conflictes de consum i les conseqüents reclamacions. Tot i que les demandes relacionades amb els productes financers són menys freqüents que les referents a serveis de telecomunicacions o subministraments, aquest és un tema d’especial complexitat. Per aquest motiu, l’OMIC ha cregut convenient organitzar una xerrada oberta el proper 6 d’octubre al voltant d’aquesta qüestió.