Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Municipal d’Escolarització facilitarà la preinscripció telemàtica a les famílies amb dificultats per fer el tràmit en línia Durant la preinscripció escolar, l’OME atendrà presencialment només aquests casos des de les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Oficina Municipal d’Escolarització facilitarà la preinscripció telemàtica a les famílies amb dificultats per fer el tràmit en línia

Durant la preinscripció escolar, l’OME atendrà presencialment només aquests casos des de les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música

La cita prèvia que es gestiona a través de la web municipal només permetrà demanar hora per a gestionar la preinscripció escolar.
La cita prèvia que es gestiona a través de la web municipal només permetrà demanar hora per a gestionar la preinscripció escolar

La preinscripció escolar és única per a tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària, de 3 a 16 anys. A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19, enguany el procediment es durà a terme únicament en línia: la sol·licitud de preinscripció s’haurà d'enviar en format telemàtic a través de la web del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, acompanyada de la documentació corresponent. Per donar suport a aquelles famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris per fer el tràmit a distància, durant el període de preinscripció escolar, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) atendrà exclusivament a famílies que es trobin en aquesta situació.

Així entre el 15 i el 24 de març, l’OME atendrà les famílies que tinguin dificultats per fer la preinscripció en línia a les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música Pere Burés de 9 a 14 h amb cita prèvia. L’atenció es trasllada a l’Escardívol perquè és un espai més ampli i les persones usuàries podran respectar més còmodament la distància entre persones.

La cita prèvia que es gestiona a través de la web municipal només permetrà demanar hora per a gestionar la preinscripció escolar. Mentre duri la preinscripció, la resta de temes relacionats amb l’educació es podran resoldre a distància, per correu electrònic a educacio@ajrubi.cat o per telèfon al 93 588 70 77.

A més, el consistori ha recollit al web municipal la informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat. Els pares i mares també poden assistir a la segona sessió de la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys que tindrà lloc el 15 de març a les 18 h. La sessió serà en línia i anirà a càrrec de personal tècnic del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha establert les següents dates per a la preinscripció pel curs escolar 2021-2022: pel segon cicle d’educació infantil i primària, del 15 al 24 de març i per l’educació secundària obligatòria, del 17 al 24 de març.