Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Serveis a l’Empresa programa una jornada centrada en les franquícies com a opció per emprendre L’acció formativa tindrà lloc el proper 19 de maig i la inscripció es pot formalitzar de manera gratuïta a través del web de Rubiempresa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Oficina de Serveis a l’Empresa programa una jornada centrada en les franquícies com a opció per emprendre

L’acció formativa tindrà lloc el proper 19 de maig i la inscripció es pot formalitzar de manera gratuïta a través del web de Rubiempresa

La jornada tindrà lloc al Fòrum de la Masia de Can Serra.
La jornada tindrà lloc al Fòrum de la Masia de Can Serra

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, ha programat per al proper 19 de maig la jornada Emprendre per compte propi o amb franquícia, dirigida a persones que vulguin emprendre però no sàpiguen com fer-ho. En el marc d’aquesta acció formativa, es tractaran diferents formes d’emprendre, amb especial atenció a l’adquisició d’una franquícia i a l’anàlisi de tots els elements que cal tenir en compte abans de fer el pas definitiu.

Ramón Esteban, de la consultora Koymark, explicarà als assistents aspectes bàsics sobre l’emprenedoria i els diferents tipus d’empreses que es poden crear. A continuació, la jornada se centrarà en les franquícies: com funcionen i quins són els seus objectius, la inversió necessària per formar part d’una xarxa de franquícies, les condicions contractuals i les claus del seu èxit, entre d’altres qüestions.

La jornada tindrà lloc el 19 de maig de 9.30 a 13.30 h al Fòrum de la Masia de Can Serra (c. Can Serra, 3). La participació és gratuïta però les places són limitades, per la qual cosa cal formalitzar la inscripció prèviament a través del web de Rubiempresa.

Durant aquest mes de maig, l’EDER ha programat altres accions formatives que abordaran temàtiques d’interès per als emprenedors i empresaris rubinencs. El 26 de maig se celebrarà el seminari Gestió financera i negociació bancària, avui. Fonts de finançament alternatiu, i el 29 de maig tindrà lloc Treball en xarxa digital: crear i amplia els teus contactes professionals a la xarxa. En tots els casos es tracta d’accions incloses al Pla de mesures anticrisi 2015 de l’Ajuntament de Rubí.