Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ajuda a posar en marxa 20 empreses durant el primer semestre de 2016 Aquestes noves empreses han permès crear 30 nous llocs de treball a la ciutat https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019oficina-de-serveis-a-l2019empresa-ose-de-rubi-ajuda-a-posar-en-marxa-20-empreses-durant-el-primer-semestre-de-2016/@@images/image/preview

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de Rubí ajuda a posar en marxa 20 empreses durant el primer semestre de 2016

Aquestes noves empreses han permès crear 30 nous llocs de treball a la ciutat
L’OSE també ofereix formació en el procés de creació de noves empreses.
L’OSE també ofereix formació en el procés de creació de noves empreses

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha ajudat a posar en marxa 20 noves empreses durant el primer semestre de 2016. La seva constitució s’ha traduït en 30 llocs de treball nous. El nombre d’empreses creades és el mateix que al 2015, però el nombre de llocs de treball creats ha crescut en 4 persones (26 llocs fins a finals de juny de 2015).

Per crear aquestes empreses, un total de 91 persones han passat pel servei, situat a la Masia de Can Serra, per rebre assessorament pel desenvolupament dels seus projectes empresarials. El Servei de Creació d’Empreses de l’OSE ha ajudat a aquestes persones en tot el procés que va des de la definició de la idea fins a la seva realització, amb una especial atenció en la fase de planificació del projecte. Així, els/les usuaris/es han rebut informació general útil per a la creació de la seva empresa i orientació específica sobre els serveis que l’Ajuntament posa al seu abast, com la formació impartida per l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER).

Altes a través del Punt PAE

Des del 2014, les persones emprenedores de Rubí tenen la possibilitat de donar d’alta la seva activitat de forma directa a través del nou Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de l’OSE. Aquest servei té com a objectiu facilitar i simplificar la constitució de l’empresa, afavorint que totes les gestions necessàries es puguin enllestir de manera telemàtica.

De la vintena d’empreses que s’han creat en aquest primer semestre, 16 han estat usuàries d’aquest Punt PAE, el mateix nombre que l’any passat.

D’altra banda, en el marc del projecte Reempresa, un total de 7 empreses han iniciat el procés per transmetre el seu negoci a alguna persona interessada en adquirir-lo, amb l’objectiu que continuï la seva activitat econòmica, tot i que només dos han finalitzat el procés en aquest primer semestre de 2016.