Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional organitza una xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat La sessió informativa, orientada a facilitar el tràmit de sol·licitud de les ajudes PUA, tindrà lloc el divendres 1 d’octubre en dues sessions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional organitza una xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat

La sessió informativa, orientada a facilitar el tràmit de sol·licitud de les ajudes PUA, tindrà lloc el divendres 1 d’octubre en dues sessions

L’OADF està ubicada a Les Torres (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’OADF està ubicada a Les Torres (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Oficina d’Atenció a les Diversitat Funcional (OADF) de l’Ajuntament de Rubí ha programat una xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA), que ofereix la Generalitat de Catalunya. La conferència tindrà lloc el proper divendres 1 d’octubre en dues sessions: de 12 a 13 h i de 13 a 14 h.

Les ajudes PUA tenen com a objecte contribuir a les despeses relacionades amb l’adquisició de productes i amb les actuacions destinades a permetre l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. La xerrada organitzada per l’OADF està pensada per orientar les persones assistents en la tramitació d’aquesta prestació. Una tècnica del servei els explicarà com emplenar la sol·licitud, on i quan han de portar-la, i quins són els requisits que han de complir per obtenir l’ajut. La sessió pot ser d’interès per a persones amb un grau de discapacitat del 33% o superior que necessitin material específic per comunicar-se, moure’s o poder mantenir una bona higiene personal. També per a ciutadania que necessiti audífons o que hagi de condicionar el seu vehicle per poder conduir.

Per poder assistir a la xerrada informativa, cal inscriure-s’hi prèviament trucant a l’OADF al telèfon 637 831 056 o enviant un correu electrònic a oadf@ajrubi.cat.

    

Atenció a la diversitat funcional

Les persones amb discapacitat i el seu entorn disposen d’atenció personalitzada permament a través de l’OADF. L’oficina ofereix informació, orientació i assessorament sobre recursos, serveis i prestacions; suport en procediments i tràmits en l’àmbit de la diversitat funcional; suport i coordinació a professionals i entitats; i suport i participació en diferents accions al municipi, en col·laboració amb la resta de serveis municipals. A més, l’OADF ofereix un catàleg on es recullen tots els serveis d’interès per a població amb discapacitat, que es pot consultar a la mateixa oficina o a través de la pàgina web municipal.

L’OADF s’ubica a les dependències municipals de la rambleta de Joan Miró, s/n, on comparteix espai amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Les Torres. El seu horari d’atenció és: els dilluns, de 16 a 19 h, i de dimarts a divendres, de 9 a 14 h. S’hi pot contactar a través del telèfon 637 831 056 i del correu oadf@ajrubi.cat.