Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’oferta familiar es multiplica amb l’obertura de la Carpa de Nadal i del Racó de les Il·lusions Els dos espais d’activitats de la plaça del Doctor Guardiet i de la plaça de la Nova Estació començaran a funcionar aquest divendres, amb accés lliure fins a completar l’aforament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’oferta familiar es multiplica amb l’obertura de la Carpa de Nadal i del Racó de les Il·lusions

Els dos espais d’activitats de la plaça del Doctor Guardiet i de la plaça de la Nova Estació començaran a funcionar aquest divendres, amb accés lliure fins a completar l’aforament

"El vestit POP de l’emperador" es podrà veure aquest divendres a la Carpa de Nadal (foto: La Roda Produccions).
"El vestit POP de l’emperador" es podrà veure aquest divendres a la Carpa de Nadal (foto: La Roda Produccions)

La programació d’activitats de Nadal s’ampliarà a partir d’aquest divendres amb l’obertura de la Carpa de Nadal a la plaça del Doctor Guardiet, i de la Fira de Nadal i del Racó de les Il·lusions a la plaça de la Nova Estació. Enguany, aquests espais seran d’accés lliure fins a completar-ne l’aforament, és a dir, que no caldrà reservar-hi entrada.

La Carpa de Nadal és ja una de les atraccions de referència de les festes a Rubí, gràcies a la seva oferta diària d’espectacles i tallers familiars. L’espai, situat a la plaça del Doctor Guardet, obrirà més dies aquest any: del 10 de desembre al 2 de gener. De dilluns a dijous laborables, s’hi faran tallers cada tarda i, els divendres, dissabtes i diumenges, activitats i espectacles familiars en horari de matí i de tarda. Per garantir que en pugui gaudir la màxima gent possible, es faran dos passis de cada espectacle i fins a set sessions dels tallers.

Entre les activitats programades a la Carpa, hi ha propostes teatrals plenes d’humor com El vestit POP de l’emperador, Antipasti, Pastorets, cap a Betlem! o Ara ve NaSdal!, muntatges circenses com Bozzà! o Fili Busters, i espectacles musicals com ara Explica’m un Nadal, Papallones o Rebooombori de Cap d’Any!, entre d’altres títols. Pel que fa als tallers, els infants podran aprendre a fer gran quantitat de manualitats, com per exemple estrelles amb bosses de paper, titelles, arbrets de Nadal i ninots de neu. Fora d'aquesta programació familiar, la Carpa de Nadal també acollirà el 22 de desembre el festival de talent juvenil Rubí Jove expressa! 

Mentrestant, a la plaça de la Nova Estació es podrà gaudir de la tradicional Fira de Nadal, que obrirà del 10 i el 24 de desembre, d’11 a 14 h i de 16 a 21 h. Les tradicionals casetes posaran a l’abast de la ciutadania una àmplia oferta de productes nadalencs i idees per regalar.

Com a gran novetat, la Fira de Nadal es complementarà enguany amb un espai d’activitats familiars ubicat a la mateixa plaça de la Nova Estació: El Racó de les Il·lusions. Aquest recinte, també d’accés lliure fins a completar l’aforament, oferirà cada dia divertits tallers en què els més petits podran elaborar diferents decoracions de Nadal i regals personalitzats. A més, s’hi ha programat algunes sessions de contacontes.

Amb l’obertura d’aquests espais, s’incrementen les propostes familiars que ja estaven en marxa des de fa dies: el Tió Gegant dels Comerciants, el Trenet dels Comerciants i l’Illa de la Llum. La programació diària de la Carpa de Nadal i del Racó de les Il·lusions es pot consultar a la web de Nadal: www.rubi.cat/nadal.