Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Obrador Coral de Rubí omple l’església de Sant Pere de música clàssica en el marc del Concert de Nadal A banda d’obres de Vivaldi, Mozart i Händel, la coral rubinenca també ha estrenat la nadala 'Lo noi de la mare' https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Obrador Coral de Rubí omple l’església de Sant Pere de música clàssica en el marc del Concert de Nadal

A banda d’obres de Vivaldi, Mozart i Händel, la coral rubinenca també ha estrenat la nadala 'Lo noi de la mare'

El Concert de Nadal ha tingut lloc a l’església de Sant Pere (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
El Concert de Nadal ha tingut lloc a l’església de Sant Pere (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’Obrador Coral de Rubí ha ofert el seu tradicional Concert de Nadal aquest dijous al vespre, dia de Sant Esteve. El grup rubinenc, dirigit per Jordi Boltes, ha repassat enguany grans obres litúrgiques i, a més, ha estrenat la nadala Lo noi de la mare. L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón, no s’han volgut perdre l’actuació, una de les cites clàssiques d’aquestes festes.

El repertori del Concert de Nadal d’aquest any ha inclòs peces de diversos compositors, com ara Antonio Vivaldi, Wolfgang Amadeus Mozart, Georg Friedrich Händel, Gioachino Rossini i Gabriel Fauré, entre d’altres. L’Obrador, com és habitual, també ha ofert al públic tot un seguit de nadales, entre les quals ha destacat Lo noi de la mare, d’Antoni Nicolau i amb text de Jacint Verdaguer. La cançó, que va estrenar l’Orfeó Català l’any 1903 al Teatre Novetats de Barcelona, és una glossa de la cançó tradicional i popular catalana del mateix nom.

El Concert de Nadal de l’Obrador Coral s’ha celebrat a l’església de Sant Pere, amb tota la nau plena.